America's Sweethearts: Dallas Cowboys Cheerleaders seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie America's Sweethearts: Dallas Cowboys Cheerleaders? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van America's Sweethearts: Dallas Cowboys Cheerleaders.
Het laatste bij ons bekende seizoen van America's Sweethearts: Dallas Cowboys Cheerleaders (Seizoen 2) dateert van 2025.
America's Sweethearts: Dallas Cowboys Cheerleaders Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van America's Sweethearts: Dallas Cowboys Cheerleaders? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over America's Sweethearts: Dallas Cowboys Cheerleaders seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
America's Sweethearts: Dallas Cowboys Cheerleaders Serie Informatie
America's Sweethearts: Dallas Cowboys Cheerleaders is een Documentaire-serie uit 2024-2025. Geregisseerd door Greg Whiteley met onder meer de acteurs Kelli Finglass, Judy Trammell en Victoria Kalina .
Volg de Dallas Cowboys Cheerleaders van audities tot trainingskamp en het NFL-seizoen 2023-2024 terwijl ze hun dromen en een felbegeerde plek in de ploeg najagen. Het volgt honderden getalenteerde dansers tot een eliteteam van 36. De camera's staan het hele footballseizoen op de cheerleaders gericht en legt hun persoonlijke leven en de offers die ze brengen vast.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.