Domino Day seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Domino Day? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Domino Day.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Domino Day (Seizoen 1) dateert van 2024.
Domino Day Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Domino Day? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Domino Day seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Domino Day Serie Informatie
Domino Day is een Drama / Fantasy-serie uit 2024. met onder meer de acteurs Siena Kelly, Poppy Lee Friar en Babirye Bukilwa .
Domino Day is een jonge vrouw die op alle dating-apps zit, maar Domino swipet niet om haar zielsverwant te vinden – ze swipet om te jagen. Domino is een jonge heks met buitengewone krachten en wanhopig op zoek naar een gemeenschap die haar kan helpen begrijpen wie ze is. Ze hoeft echter niet ver te zoeken, aangezien een heksenconvenant elke beweging van haar volgt. Ze zijn ervan overtuigd dat ze haar moeten stoppen. voordat haar krachten iedereen en alles om haar heen vernietigen.