• 9.385.594 stemmen

Bad Monkey

Bad Monkey seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Bad Monkey? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Bad Monkey.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Bad Monkey (Seizoen 1) dateert van 2024.

Bad Monkey Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Bad Monkey? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bad Monkey seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Bad Monkey Serie Informatie

Bad Monkey is een Komedie / Misdaad-serie uit 2024. Geregisseerd door Marcos Siega met onder meer de acteurs Jodie Turner-Smith, Meredith Hagner en Natalie Martinez .

Andrew Yancy werkt als politierechercheur in Miami als hij ontslagen wordt. Hij gaat naar het zuiden van Florida en wordt daar een gezondheidsinspecteur die zich met restaurants bezighoudt. Wanneer toeristen een afgehakte arm uit het water vissen, denkt Andrew dat hij zijn baan weer terug kan krijgen als hij het mysterie oplost. Weldra bevindt hij zich in een wereld van hebzucht en corruptie die het land en het milieu in zowel Florida als de Bahama's teistert.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,30 met in totaal 15 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.