• 9.385.773 stemmen

White Lies

White Lies seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie White Lies? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van White Lies.

Het laatste bij ons bekende seizoen van White Lies (Seizoen 1) dateert van 2024.

White Lies Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van White Lies? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over White Lies seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

White Lies Serie Informatie

White Lies is een Drama / Misdaad-serie uit 2024. met onder meer de acteurs Natalie Dormer, Brendon Daniels en Langley Kirkwood .

Onderzoeksjournalist Edie Hansen raakt in de rijke wijk Bishopscourt in Kaapstad verstrikt in de lelijke onderbuik die onder de schilderachtige schoonheid van de stad ligt, waardoor ze terug wordt gesleurd naar een turbulent verleden. Na de moord op haar vervreemde broer in zijn luxe huis, stort haar wereld dieper in chaos wanneer de tienerkinderen van haar broer hoofdverdachten worden van de misdaad. Ondertussen komt ze ook op gespannen voet te staan met rechercheur Forty Bell.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 0,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.