• 9.369.819 stemmen

Ontwikkeld door: Timothy Lee en Felicity Packard

Met onder meer: Luke Arnold, Bella Heathcote en Jay Ryan

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: donderdag 16 november 2023

Eerst uitgezonden op: Stan (Australië)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Scrublands

In een afgelegen plattelandsstadje opent een charismatische en toegewijde jonge priester kalm het vuur op zijn gemeente, waarbij vijf parochianen om het leven komen. Een jaar later arriveert onderzoeksjournalist Martin Scarsden in Riversend om een eenvoudig hoofdartikel te schrijven over de verjaardag van de tragedie. Maar wanneer Martins instincten in actie komen en hij onder de oppervlakte graaft, begint het voorheen aanvaarde verhaal uit elkaar te vallen en komt hij terecht in een race op leven en dood om de waarheid te ontdekken.

Meningen over Scrublands

avatar van AniSter

AniSter

vrijdag 16 januari 2026
Scrublands seizoen 2 Ik heb beide seizoenen gezien van deze Australische versie van Morden i Sandhamn (Serie, 2010 - 2025). Het tweede seizoen vond ik ietsje minder vanwege het magere en toch ook wel domme einde. Op zich zijn de verhalen van beide seizoenen goed opgebouwd. Er worden wat dwaalsporen uitgezet om de kijker af te leiden van de echte dader. De serie kijkt lekker weg vanwege de prettige cast, de mooie omgeving en het feit dat ieder verhaal niet al te lang duurt met 4 afleveringen van drie kwartier.