• 9.385.191 stemmen

Zussen

Zussen seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Zussen? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Zussen.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Zussen (Seizoen 2) dateert van 2026.

Zussen Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Zussen? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Zussen seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Zussen Serie Informatie

Zussen is een Drama-serie uit 2024-2026.

Als na het noodlottig overlijden van haar vader blijkt dat hij nog 2 dochters heeft, is dat een enorme schok voor boerendochter Rolinde. En niet alleen voor haar, maar ook voor haar halfzussen Nienke en Faya. Want wie ben je als je je verleden niet kent? Bovendien blijkt het leven van hun vader omgeven met mysterie, niet in de laatste plaats rond zijn overlijden. Want was dit wel een ongeluk?

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,97 met in totaal 18 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.