• 9.159.382 stemmen

Ontwikkeld door: Donald P. Bellisario

Met onder meer: Scott Bakula, Dean Stockwell en Deborah Pratt

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zondag 26 maart 1989

Eerst uitgezonden op: NBC (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Quantum Leap

Een wetenschapper, dr. Samuell (Sam) Beckett, 'springt' door een mislukt experiment met een tijdmachine in het lichaam van een persoon uit het verleden. De sprongen blijken willekeurig; wel moet dokter Beckett er iedere sprong voor zorgen dat de persoon een bepaald probleem in zijn leven oplost, waardoor grotere problemen in de toekomst worden voorkomen. Hij wordt hierin bijgestaan door collega en vriend Albert (Al) Calavicci die als een hologram aan hem verschijnt.

Seizoenen

Komt er een Quantum Leap seizoen 6?

Meningen over Quantum Leap

avatar van Scarafax

Scarafax

donderdag 27 december 2018
Quantum Leap seizoen 1 Leuke serie. Deed me altijd beetje denken aan Sliders (dat ik persoonlijk een betere serie vond). Maar zeker altijd het kijken wel waard.