Chyłka seizoen 6?
Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Chyłka? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Chyłka.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Chyłka (Seizoen 5) dateert van 2021.
Chyłka Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Chyłka? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Chyłka seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Chyłka Serie Informatie
Chyłka is een Drama / Misdaad-serie uit 2018-2022. Geregisseerd door Łukasz Palkowski met onder meer de acteurs Wojciech Zieliński, Ireneusz Czop en Jakub Gierszał .
Joanna Chylka is capabel, compromisloos, moedig en rebels. In een juridische wereld vol mannen staat ze haar mannetje. Wanneer de driejarige Nikola Szlezyngier spoorloos verdwijnt en de politie geen bewijs van ontvoering vindt, worden de ouders van het kind de hoofdverdachten. Het zijn Chylka en haar nieuwe leerling Kordian Orynski die op de zaak duiken. Al het indirecte bewijs wijst echter op de schuld van de Szlezyngers. Lukt het advocaten om de zaak tot een goed einde te brengen?
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.