Petit Poilu seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Petit Poilu? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Petit Poilu.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Petit Poilu (Seizoen 1) dateert van 2016.
Petit Poilu Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Petit Poilu? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Petit Poilu seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Petit Poilu Serie Informatie
Petit Poilu is een Animatie-serie uit 2016-2017.
Stoppeltje is een zwart jongetje met stekelig haar en een rode neus. Hij draagt steeds een gifgroen pakje en een oranje rugzakje. In elk avontuur maakt hij zich klaar om naar school te gaan, maar wordt onderweg elke keer meegetrokken in een avontuur. Hij wordt van de ene emotie in de andere gezogen en tijdens zijn avontuur komt er steeds een moment waarop hij zijn ouders mist. Daarna komt alles weer goed en kan hij huiswaarts keren, telkens vergezeld van een souvenir uit het avontuur.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.