• 9.385.694 stemmen

Let's Talk about CHU

Let's Talk about CHU seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Let's Talk about CHU? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Let's Talk about CHU.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Let's Talk about CHU (Seizoen 1) dateert van 2024.

Let's Talk about CHU Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Let's Talk about CHU? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Let's Talk about CHU seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Let's Talk about CHU Serie Informatie

Let's Talk about CHU is een Drama / Romantiek-serie uit 2024. Geregisseerd door Remii Huang met onder meer de acteurs Kai Ko, JC Lin en Chien-Ho Wu .

Chu Ai, een waxbehandelaar, maakt naast haar werk een vlog over seksuele voorlichting. Ze leeft volgens haar motto 'Only Sex, No Love' en heeft een langdurige seksuele relatie met Ping-ke. Ze wordt echter geconfronteerd met de uitdagingen en conflicten die voortkomen uit de onvervulde eisen van haar familie. Ondanks dat ze openhartig is in haar vlogs is het vinden van een relatie in het echte leven een stuk lastiger.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,75 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.