Socials, Seks & Centen seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Socials, Seks & Centen? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Socials, Seks & Centen.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Socials, Seks & Centen (Seizoen 1) dateert van 2021.
Socials, Seks & Centen Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Socials, Seks & Centen? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Socials, Seks & Centen seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Socials, Seks & Centen Serie Informatie
Socials, Seks & Centen is een Documentaire-serie uit 2021.
Kijkje in de wereld van de nieuwste social media-hype: platforms waar volgers tegen betaling expliciete content kunnen bekijken. Het is een wereld waar Ferry Doedens zelf pas onlangs is toegetreden, maar al bescheiden succesvol is. Zijn OnlyFans-account telt inmiddels bijna 3K betalende volgers, waarmee hij maandelijks een beste boterham verdient. Toch leven er bij Ferry ook nog een hoop vragen. Sinds hij geout is als content creator op het platform is hij ook kwetsbaar en bij vlagen onzeker. En welke consequentie heeft snel veel geld verdienen aan je bekendheid achter een betaalmuur? En vooral: Waar ligt de grens?
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 1,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.