• 9.384.824 stemmen

Sainz: Vivir para Competir

Sainz: Vivir para Competir seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Sainz: Vivir para Competir? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Sainz: Vivir para Competir.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Sainz: Vivir para Competir (Seizoen 1) dateert van 2021.

Sainz: Vivir para Competir Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Sainz: Vivir para Competir? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Sainz: Vivir para Competir seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Sainz: Vivir para Competir Serie Informatie

Sainz: Vivir para Competir is een Documentaire-serie uit 2021. met onder meer de acteurs Carlos Sainz Jr., Fernando Alonso en Carlos Sainz .

Carlos Sainz is 59 jaar geworden. Terwijl de rivalen van zijn generatie hun helmen al hebben opgehangen, gaat hij door. Zijn verhaal is een toonbeeld van doorzettingsvermogen. Als tweevoudig wereldkampioen rally en drievoudig winnaar van de Dakar kent zijn ambitie geen grenzen. We beleven met hem zijn meest opwindende jaar, dat ook het debuut van zijn zoon, Carlos, als Ferrari-coureur zag.