Night Has Come seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Night Has Come? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Night Has Come.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Night Has Come (Seizoen 1) dateert van 2023.
Night Has Come Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Night Has Come? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Night Has Come seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Night Has Come Serie Informatie
Night Has Come is een Drama / Thriller-serie uit 2023. Geregisseerd door Lim Dae-wung met onder meer de acteurs Lee Jae-in, Kim Woo-seok en Choi Ye-bin .
Na hun tussentijdse examen gaan de 10de klassers van Yoo II op retraite en komen aan in een afgelegen retraitecentrum in de diepe bergen. Dan wordt er een mysterieuze app geïnstalleerd op de telefoons van de leerlingen en begint het dodelijke maffiaspel. Niet wetende wat hen te wachten staat, stemmen de studenten, niet al te serieus, op Heo Yul. Als het echter middernacht wordt, pleegt Heo Yul zelfmoord, waardoor iedereen in een diepe slaap valt met de boodschap "Night has come" op hun telefoons.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 5,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.