LOL: Last One Laughing Germany seizoen 6?
Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie LOL: Last One Laughing Germany? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van LOL: Last One Laughing Germany.
Het laatste bij ons bekende seizoen van LOL: Last One Laughing Germany (Seizoen 5) dateert van 2024.
LOL: Last One Laughing Germany Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van LOL: Last One Laughing Germany? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over LOL: Last One Laughing Germany seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
LOL: Last One Laughing Germany Serie Informatie
LOL: Last One Laughing Germany is een Reality / Komedie-serie uit 2021-2024. Geregisseerd door Ladislaus Kiraly met onder meer de acteurs Michael Herbig, Tedros Teclebrhan en Elton .
Tien Duitse comedysterren zitten zes uur lang bij elkaar om te zien wie zijn gezicht in de plooi kan houden en tegelijkertijd zijn tegenstanders aan het lachen kan maken. Middels fysieke komedie, kostuums en sketches worden komieken die lachen één voor één geëlimineerd. Michael 'Bully 'Herbig observeert niet alleen de kandidaten vanuit zijn commandocentrum, maar stuurt ook de een of andere onverwachte "Bully joker" de race in. Wie wordt gekroond tot laatste lachende en wint een hoofdprijs van 50.000 euro voor het goede doel?
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.