A História Delas seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie A História Delas? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van A História Delas.
Het laatste bij ons bekende seizoen van A História Delas (Seizoen 1) dateert van 2023.
A História Delas Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van A História Delas? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over A História Delas seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
A História Delas Serie Informatie
A História Delas is een Drama-serie uit 2023. Geregisseerd door Luciana Baptista met onder meer de acteurs Letícia Spiller, Cris Vianna en Bia Arantes .
De voormalige oppas en nu eigenaresse van haar eigen bedrijf Marta wordt door een rechterlijke beslissing gedwongen haar voormalige baas Isabel en haar dochter Ana Rosa in huis te nemen. Hun komst ontwricht het leven van Ana Jasmim, Marta's dochter, die ongewild met de bezoekers te maken krijgt. Samen zullen moeders en dochters delicate kwesties uit het verleden onder ogen moeten komen en de moeilijkheden van hun eigen relaties heroverwegen.