ad
 • 139.569 films
 • 6.583 series
 • 19.906 seizoenen
 • 430.937 acteurs
 • 280.186 gebruikers
 • 8.077.187 stemmen
Avatar
 
banner banner

24 - Seizoen 3 (2003-2004)

3,74 102 stemmen

Show titel: 24

IMDb beoordeling: 8,3 (173.157)

Seizoenen: 9 seizoenen

Afleveringen: 24

Datum van release: dinsdag 28 oktober 2003

24

Afleveringen Seizoen 3 (2003-2004)

 1. 1. Day 3: 1:00 P.M.-2:00 P.M.

  Terwijl Jack worstelt met zijn persoonlijke problemen, dreigt een groep terroristen een dodelijk virus los te laten tenzij hun leider wordt vrijgelaten uit de gevangenis.

 2. 2. Day 3: 2:00 P.M.-3:00 P.M.

  Jack komt achter de relatie tussen Kim en Chase en gaat samen met Chase op zoek naar informatie over de contacten van Goss. Wayne ontdekt een geheim over Anne.

 3. 3. Day 3: 3:00 P.M.-4:00 P.M.

  Jack vindt Kyle's zak met het verdachte witte poeder. Palmer komt meer te weten over de beschuldigingen aan het adres van Anne en Chase raakt geïrriteerd als hij door Jack buiten het onderzoek wordt gehouden.

 4. 4. Day 3: 4:00 P.M.-5:00 P.M.

  Wanneer CTU Kyle's spoor kwijtraakt en Palmer geconfronteerd wordt met de keuze toe te geven aan de terroristen of een catastrofale virusuitbraak te riskeren, stelt Jack een riskante derde optie voor.

 5. 5. Day 3: 5:00 P.M.-6:00 P.M.

  Tijdens hun ontsnappingspoging uit de gevangenis worden Jack en Salazar gegijzeld door de andere gevangenen. CTU komt steeds dichterbij Kyle. Kim en Chloe komen achter Jacks drugsgebruik.

 6. 6. Day 3: 6:00 P.M.-7:00 P.M.

  Nadat Kyle gevangen genomen is, proberen de CTU agenten Jack te weerhouden te ontsnappen met Ramon Salazar.

 7. 7. Day 3: 7:00 P.M.-8:00 P.M.

  Terwijl Jack Ramon probeert te weerhouden hem te vermoorden, komt CTU erachter dat Gael samenwerkt met de Salazars, en gaat Chase op eigen houtje op zoek naar Jack.

 8. 8. Day 3: 8:00 P.M.-9:00 P.M.

  Tony legt uit hoe hij en Gael Jack hebben geholpen opnieuw te infiltreren bij de Salazars. Jack probeert een ontmoeting op te zetten tussen de Salazars en de verkopers van het virus.

 9. 9. Day 3: 9:00 P.M.-10:00 P.M.

  Jack en de Salazars komen erachter dat ze een rivaal hebben bij de veiling van het virus. Chase wordt gemarteld door Salazars mannen. Palmers belangrijkste geldschieter eist het ontslag van Wayne en Kim en Michelle realiseren zich dat Tony misschien niet fit genoeg is om zijn werk te doen.

 10. 10. Day 3: 10:00 P.M.-11:00 P.M.

  Jack volgt Nina naar haar ontmoeting met Amador. Claudia helpt Chase te ontsnappen aan zijn achtervolgers en Wayne vraagt Julia Milliken te helpen haar man te weerhouden wraak op Palmer te nemen.

 11. 11. Day 3: 11:00 P.M.-12:00 A.M.

  Terwijl Jack en de Salazars zich voorbereiden op Nina's ontmoeting met Amador, neemt Chase zijn plaats in in CTU's Delta Team, en Sherry helpt Palmer terug te vechten tegen miljardair Alan Milliken.

 12. 12. Day 3: 12:00 A.M.-1:00 A.M.

  Wanneer Nina het virus aanneemt van Amador neemt CTU positie in om het te onderscheppen. Sherry's eerste poging om Milliken te chanteren mislukt en Kim komt erachter dat Chloe's baby niet van haar is.

 13. 13. Day 3: 1:00 A.M.-2:00 A.M.

  Terwijl Jack en Nina terugvliegen naar LA treed er een virus in werking op het CTU kantoor. Sherry confronteert Milliken met zijn betrokkenheid bij een dodelijk ongeval.

 14. 14. Day 3: 2:00 A.M.-3:00 A.M.

  Jack brengt Nina terug naar CTU waar ze wordt ondervraagd door Tony. Jack wordt ondervraagd door iemand van Interne Zaken.. Kim confronteert Chase met de baby en Sherry probeert de sporen uit te wissen van haar betrokkenheid wanneer Millikens dood wordt ontdekt.

 15. 15. Day 3: 3:00 A.M.-4:00 A.M.

  Jack heeft eindelijk Michael Amador te pakken, maar pas nadat Marcus Alvers is ontsnapt met het virus en dreigt het los te laten in een hotel. De politie komt erachter dat Sherry op Millikens landgoed was toen hij stierf.

 16. 16. Day 3: 4:00 A.M.-5:00 A.M.

  Jack laat Amador ontsnappen, zodat hij hem kan achtervolgen. Er breekt paniek uit wanneer het virus zich verspreidt door het hotel en Palmer moet beslissen of hij zal liegen om Sherry te beschermen.

 17. 17. Day 3: 5:00 A.M.-6:00 A.M.

  Jack komt erachter dat de man achter de virusaanvallen een voormalige collega van hem is. Saunders maakt zijn eisen kenbaar aan President Palmer en Michelle en Tony beginnen het lot te accepteren van de geïnfecteerde mensen in het hotel.

 18. 18. Day 3: 6:00 A.M.-7:00 A.M.

  Terwijl Jack zich voorbereidt om Chapelle te vermoorden omsingelen Chase en zijn aanvalsteam het appartement van Saunders. Michelle komt erachter dat een man die is blootgesteld aan het virus, uit het hotel is ontsnapt.

 19. 19. Day 3: 7:00 A.M.-8:00 A.M.

  Kim stelt zich beschikbaar om te fungeren als dubbelganger voor Saunders dochter. Agenten van CTU traceren de man die ontsnapt is ui het hotel en Palmer ontvangt de volgende eis van Saunders.

 20. 20. Day 3: 8:00 A.M.-9:00 A.M.

  Wanneer agenten van CTU Saunders dochter gebruiken om zijn locatie te bepalen, gebruikt Saunders ze om te ontsnappen. Michelle's virustest is negatief, maar nadat Adams zuster positief is getest, probeert Chloe Tony ervan te overtuigen dat hij niet langer in staat is zijn functie uit te oefenen.

 21. 21. Day 3: 9:00 A.M.-10:00 A.M.

  Terwijl Jack probeert uit te vinden hoe Saunders heeft kunnen ontsnappen, probeert Tony in het geheim Jane Saunders te ruilen voor Michelle. Sherry Palmer biedt een deal aan Palmers opponent.

 22. 22. Day 3: 10:00 A.M.-11:00 A.M.

  Terwijl Jack op jacht gaat naar Tony en Jane Saunders ontsnapt Michelle aan Jane's vader. Senator Keeler confronteert Palmer met bewijzen van zijn leugens tegen de politie.

 23. 23. Day 3: 11:00 A.M.-12:00 P.M.

  Nadat Saunders de locatie heeft gegeven van 10 van de 11 virusbuisjes, gaat Jack op zoek naar het laatste flesje welke zich bevindt op een snelweg naar Los Angeles. Sherry betrapt Wayne en Foxton terwijl ze inbreken in haar woning.

 24. 24. Day 3: 12:00 P.M.-1:00 P.M.

  Jack achtervolgt de man met het laatste virusbuisje. Wayne vertelt Palmer wat er gebeurd is met Sherry en Tony wordt beschuldigd van landverraad.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van CorvisChristi

CorvisChristi

 • 335 berichten
 • 331 stemmen

Seizoen 3 is misschien niet het beste seizoen van 24, maar de spanning zit er meteen vanaf de eerste aflevering goed in.

Er gebeurt in deze 24 uur zo krankzinnig veel, dat het nauwelijks serieus genomen kan worden. Vooral de omstandigheden en situaties waarin Jack Bauer terecht komt, zijn zo extreem gevaarlijk, dat het een godswonder mag zijn, dat hij er uiteindelijk gewoon uit komt.

Er zitten een aantal meedogenloze scenes in die er niet om liegen, met als uitschieter de (noodgedwongen) executie van Ryan Chapelle.

Seizoen 3 is een krankzinnige en wilde achtbaanrit van begin tot eind. Spanning en actie wisselen zich continue af en houden het boeiend.

Nogmaals nergens serieus te nemen, maar daar gaat het ook niet om.

Overigens zou in seizoen 3 ook het populaire personage van de excentrieke Chloe geïntroduceerd worden. Mooi om te zien dat Jack in eerste instantie weinig tot niets in haar ziet en haar zelfs dreigt te ontslaan. Niet wetende dat uitgerekend zij degene is waar Jack nog het meest aan zal gaan hebben door de seizoenen heen.


avatar van Ajax&Litmanen1

Ajax&Litmanen1

 • 54179 berichten
 • 3359 stemmen

Seizoen 3 is voor mij ieder geval 1 van de beste seizoenen van de hele serie en sowieso de beste die in de eerste 3 edities is gemaakt.

Zo zijn een hoop minpunten plots opgelost. Jack werkt weer voor CTU en ook dochter Kim heeft daar een baan gevonden, waardoor ze niet meer van die tergend domme verhaallijnen heeft. Nog altijd is het niet geweldig, maar het is een enorme verbetering. Wel maken we mee dat Jack een drugsverslaafde is dankzij zijn undercoverwerk een periode daarvoor. Ik vond het lastig om te zien, een kwetsbare, zwakke Jack, maar wel sterk gespeeld. Hij krijgt er ieder geval problemen mee als nieuwe medewerkster Chloe O'Brian hem door heeft. Niet wetende dat Chloe een absolute heldin zal worden en de grootste bondgenoot die Jack ooit had. Zoals ook Tony, Michelle en David Palmer Jack weer goed helpen in dit seizoen.

Het draait ditmaal om een virus dat wordt verspreid en uiteindelijk een vol hotel met gasten vast weet te houden, niet wetende wie wel en niet is besmet. Als later blijkt dat ook Michelle daar vast zit, dan komen de morele keuzes waar 24 bekend om staat weer boven drijven, als haar geliefde Tony haar daar weg wil halen maar dit niet kan. Het seizoen voelt als een sneltrein die langs tig stations raast, zoveel gebeurt er en zoveel actie zit erin. Het meest gruwelijke is wel de gedwongen executie van Jack zijn baas Ryan Chapelle. Ik heb niet vaak zoiets bizar en tevens indrukwekkends in een serie gezien. Zo pijnlijk en wreed.

En we zijn ook eindelijk van Nina Myers en Sherry Palmer af, beiden sterven. Zeker in het geval van Sherry erg prettig. Nina Myers was een erg fijne tegenstander, maar haar verhaallijnen waren in seizoen 2 en 3 soms vergezocht. Tijd om verder te gaan dus.

Absoluut topseizoen.

4,5*


avatar van wimaroca_mm

wimaroca_mm

 • 112 berichten
 • 84 stemmen

De dochter van Jack speelt wel heel slecht,echt niet geloofwaardig


avatar van wimaroca_mm

wimaroca_mm

 • 112 berichten
 • 84 stemmen

Ik vind toch deze serie tot nu toe de beste.

Sutherland speelt toch wel heel overtuigend,

Maar wat hun kunnen in 24 uur??


Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.