ad
 • 140.926 films
 • 6.752 series
 • 20.494 seizoenen
 • 462.672 acteurs
 • 284.380 gebruikers
 • 8.149.955 stemmen
Avatar
 
banner banner

The Incredible Hulk - Seizoen 2 (1978-1979)

3,31 13 stemmen

Show titel: The Incredible Hulk

IMDb beoordeling: 7,0 (12.208)

Seizoenen: 5 seizoenen

Afleveringen: 23

Datum van release: vrijdag 22 september 1978

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

The Incredible Hulk

Afleveringen Seizoen 2 (1978-1979)

 1. 1. Married

  David vraagt dokter Carolyn Fields, met wie hij in Honolulu zal gaan trouwen, om hulp. Carolyn is een befaamde psychiater en hypnotherapeut en hij hoopt dat zij hem van zijn bizarre probleem af kan helpen. In eerste instantie weigert ze echter, aangezien ze zelf ook in de problemen zit.

 2. 2. The Antowuk Horror

  De mensen uit Antowuk, een resort, hebben het genoegen getuige te zijn van een verschijning van de Hulk. Ondertussen gaat de heethoofdige baas van David zo ver dat hij zich zelf verkleedt als een monster.

 3. 3. Ricky

  Banner is aan het werk als monteur op een racebaan en raakt bevriend met een zwakzinnige jongeman. De jongen is de broer van de lokale racekampioen, maar er wordt misbruik van hem gemaakt door een aantal rivaliserende coureurs.

 4. 4. Rainbow's End

  David neemt contact op met de van de Indianen afstammende Thomas Logan. Deze heeft een kruid ontwikkeld waarmee hij gespannen racepaarden kan kalmeren en David hoopt dat dit kruid hem van zijn probleem af kan helpen.

 5. 5. A Child in Need

  David gaat aan het werk als tuinman op een lagere school. Hij heeft het vermoeden dat één van de leerlingen slachtoffer is van kindermishandeling.

 6. 6. Another Path

  David ontmoet een oude Chinese meester die onderweg is naar de school die hij in San Francisco heeft gesticht. Daar aangekomen ontdekken ze dat een leerling corrupt is en angst zaait in zijn oude buurt.

 7. 7. Alice in Discoland

  David werkt als barman in de Pandemonium Disco en ziet daar Alice, een meisje dat hij nog van vroeger kent. Hij ontdekt dat ze een ernstig drankprobleem heeft, maar hij vertelt haar niet wat zijn ware identiteit is.

 8. 8. Killer Instinct

  David werkt in het Colloseum en is geïnteresseerd in de hypnosetherapie van dokter Stewart. Een behandeling van een voetbalster door Stewart leidt er echter toe dat diens agressieve neigingen alleen maar erger worden.

 9. 9. Stop the Presses

  David werkt als afwasser in Bruno’s Restaurant, waarvan de eigenaars doelwit zijn van een achterbakse journalist van The National Register. Wanneer er een foto van David wordt gemaakt, moet hij inbreken in het gebouw waar Jack McGee werkt om deze terug te krijgen.

 10. 10. Escape from Los Santos

  David wordt, samen met een weduwe die hij nog nooit ontmoet heeft, door een corrupte sheriff en zijn manschappen beschuldigd van de moord op haar echtgenoot. Terwijl ze geboeid worden afgevoerd, lukt het ze om samen te ontsnappen.

 11. 11. Wildfire

  David probeert wat geld te verdienen op een booreiland, waar de dochter van de eigenaar een oogje op hem lijkt te hebben. Ondertussen doen felle concurrenten er alles aan om het werk op het booreiland te saboteren.

 12. 12. A Solitary Place

  David heeft zichzelf afgezonderd van andere mensen in Mexico om zo zijn woede onder controle te houden. Gail Collins, een andere dokter die op de vlucht is, vindt echter zijn schuilplaats. Hierdoor zijn McGee en de anderen nu op zoek naar hen beiden.

 13. 13. Like a Brother

  David werkt in een autowasserette in een zwarte buurt die wordt bestuurd door een drugsdealer met een zwarte panter. Hij probeert twee weeskinderen te helpen, van wie de jongste lijdt aan suikerziekte.

 14. 14. Haunted

  David helpt een vrouw terug te keren naar haar geboortehuis en gaat daar aan de slag als tuinman. Dan blijkt dat ze achtervolgt wordt door haar verleden in de vorm van haar overleden tweelingzus.

 15. 15. Mystery Man

  David heeft zijn geheugen verloren na een auto-ongeluk. Met zijn gezicht in het verband accepteert hij het aanbod van Jack McGee om naar een specialist te gaan. Helaas stort hun vliegtuig neer in het bos en Jack bezeert zijn benen. Het is nu aan David om ze daar weg te halen.

 16. 16. Mystery Man: Part II

  David en McGee komen dichter tot elkaar terwijl ze op de hielen worden gezeten door een bosbrand en een groep wolven. Nadat hij in de Hulk is veranderd krijgt David zijn geheugen weer terug. Wanneer McGee David een tweede keer in de Hulk ziet veranderen realiseert hij zich eindelijk dat de Hulk niet de hele tijd een groen monster is.

 17. 17. The Disciple

  David keert terug naar meester Li Sung die ziek is geworden en wil dat een veelbelovende student zijn werk overneemt. Helaas heeft de jongeman veel moeite met de keuze tussen zijn school en zijn werk als politieagent.

 18. 18. No Escape

  David wordt gearresteerd terwijl hij leeft als een zwerver, maar slaagt erin samen met een psychiatrisch patiënt te ontsnappen. De patiënt denkt dat hij Ernest Hemmingway is. David voelt zich schuldig en moet de man opsporen, voordat hij zichzelf of zijn geliefden iets aandoet.

 19. 19. Kindred Spirits

  David sluit zich aan bij een expeditie die bewijs heeft gevonden van het bestaan van een prehistorische Hulk. Hij wordt herkend door een jonge dokter die door hem geïnspireerd is en samen proberen ze te achterhalen of de eerdere Hulk misschien een remedie heeft gevonden voor hun probleem.

 20. 20. The Confession

  McGee neemt met tegenzin een stagiaire aan als assistant, die interesse heeft in een eenzame kleine man die beweert de Hulk te zijn. David maakt zich zorgen dat de man misschien wel zijn geheime identiteit kent.

 21. 21. The Quiet Room

  David werkt bij het Valley View Sanitorium. Nadat hij ontdekt heeft dat een chirurg gebruikt maakt van een experimentele controle over de geest, wordt hij ongewild zelf een patiënt.

 22. 22. Vendetta Road

  David sluit per ongeluk aan bij een moderne Bonnie & Clyde. Deze blazen benzinestations op in een poging om de dood van de vader van de man te wreken.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.