• 10.792 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.833 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.271 gebruikers
  • 8.985.424 stemmen
Avatar
 
banner banner

Dare - Seizoen 1 (2017)

3,50 7 stemmen

Show titel: Dare

IMDb beoordeling: 8,0 (20)

Afleveringen: 10

Speelduur: 2 uur en 10 minuten

Ontwikkeld door: Michiel Doekes en Michael Brooke

Met: Holly Mae Brood, Jip van den Dool en Yannick Jozefzoon

Oorsprong: Nederland

Datum van release: maandag 23 oktober 2017

Eerst uitgezonden op: Videoland (Nederland)

  • On Demand:

  • Videoland Bekijk seizoen 1 via Videoland
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Dare

DARE vertelt het verhaal over de populaire YouTuber Justin, die tijdens een YouTube-opdracht in een verlaten gesticht per ongeluk een kwade geest ontwaakt. Dát moet hij filmen: alles voor meer volgers! Als de demon echter in zijn social media klimt en Justins populariteit te gronde richt, is hij gedwongen de confrontatie aan te gaan met de geest, zichzelf én een diep weggestopt geheim uit zijn verleden.

Afleveringen Seizoen 1 (2017)

  1. 1. De Challenge

    23 oktober 2017 (13 minuten)

    Een anonieme fan daagt Justin en Mitch uit de nacht door te brengen in een verlaten psychiatrische inrichting. Ze zeggen dat het er spookt, maar spoken bestaan niet... toch? Mitch heeft een slecht voorgevoel, maar Justin is erop gebrand de challenge te volbrengen. Koste wat kost.

  2. 2. Trending Topic

    23 oktober 2017 (13 minuten)

    Online verschijnt een filmpje van Justin en Mitch die keihard wegrennen van de inrichting. Ze zijn de 'suckers' van de vlogwereld. Justin is vastberaden terug te gaan naar de inrichting en de challenge alsnog te volbrengen. Hij overtuigt een angstige Mitch om mee te gaan.

  3. 3. Fakking Jacko

    24 oktober 2017 (13 minuten)

    Na Mitch's verwonding vindt Justin dat de prank te ver is gegaan. Hij gaat bij zijn grote concurrent JackO verhaal halen. Dit mondt uit in een knetterende ruzie die JackO online in zijn eigen voordeel weet te draaien. Faya herinnert hem eraan dat populariteit niet alles is, maar Justin zint op wraak.

  4. 4. Faya Morgana

    25 oktober 2017 (13 minuten)

    Mitch heeft het gehad met de inrichting, maar Justin weigert de dare op te geven. Hij weet Faya te verleiden hem te vergezellen, onder het mom van een fotosessie. Maar de nacht in de inrichting lijkt het slechtste in Faya naar boven te brengen.

  5. 5. Asociale Media

    26 oktober 2017 (13 minuten)

    Justin blijkt vreselijke dingen te hebben gepost over zijn subscribers. Die hem dan ook als een baksteen laten vallen. Zelfs Mitch en Faya zijn het slachtoffer van de online slachtpartij. Ze willen niet geloven dat Justin dit niet op zijn geweten heeft.

  6. 6. De Mentalist

    27 oktober 2017 (13 minuten)

    De nacht met Faya heeft Justin zo de stuipen op het lijf gejaagd dat hij het huis niet meer uit durft. Opeens weet Mitch het; ze moeten terug naar de mentalist. Diep onder hypnose doet Justin een gruwelijke ontdekking.

  7. 7. Mindfuck

    28 oktober 2017 (13 minuten)

    Faya heeft het weer goedgemaakt met Justin, tot zij er achter komt wat hij met haar paspoppen heeft uitgespookt. Ze wil niks meer met hem te maken hebben - en zijn volgers ook niet. Op één fan na, die hem maar blijft achtervolgen.

  8. 8. De Exorcist

    29 oktober 2017 (13 minuten)

    PinkT vindt de mysterieuze ontdekking in de inrichting superspannend, maar Justin kan er niet om lachen. Iemand heeft het op hem voorzien! Hij grijpt een laatste strohalm: iemand inhuren voor een geestuitdrijving.

  9. 9. Karma Is a Bitch

    30 oktober 2017 (13 minuten)

    Terwijl Faya en Mitch samen een succesvolle fotoshoot doen, is Justin nu echt iedereen kwijt. Wanhopig gaat hij op zoek naar wie hij in het verleden toch zo gekwetst kan hebben. Maar sommige herinneringen blijven beter diep weggestopt.

  10. 10. Egotrip

    31 oktober 2017 (13 minuten)

    In de verlaten inrichting moet Justin de confrontatie aan met zijn vijand. Zijn vrienden willen hem komen helpen, maar dat blijkt een domme zet. Zal het hen lukken om uit deze nachtmerrie te ontsnappen?

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Shaky

Shaky

  • 3717 berichten
  • 12391 stemmen

Ik verwachtte ongelooflijke troep, maar dat viel me nog reuze mee. Met name de eerste paar afleveringen zijn goed te pruimen. Toch is het allemaal niet al te best:

Het acteerwerk wisselt van matig tot slecht en de dialogen zijn soms echt om te janken:

'Jij bent weird met de f*ucking crazy shit van jou'
.... sja....

Het sfeertje is daarentegen best aardig en af en toe weet de serie nog enigszins te boeien ook. Vanaf aflevering acht kakt het overigens volkomen in en wordt het alleen nog maar belachelijk. De zeer korte tijdsduur van de afleveringen zorgt er echter voor dat het allemaal wel uit te zitten is.

2,5*


avatar van Chelsea94

Chelsea94

  • 701 berichten
  • 792 stemmen

Typisch. 2 5.0 stemmen, beide door een nieuw account die erns niet meer hebben ingelogd. Zegt veel over dit product want best is het niet. Acteerwerk is zeer matig.

Jio van den Doel is bepaald geen goede acteur, lijkt amateurtoneel.

Dit is echt iets voor tieners die fan zijn van youtubers.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.