• 9.369.485 stemmen

Da Vinci's Demons - Seizoen 3 (2015)

Show titel: Da Vinci's Demons

Afleveringen: 10

Speelduur: 10 uur

Ontwikkeld door: David S. Goyer

Met: Tom Riley, Laura Haddock en Elliot Cowan

Datum van release: zaterdag 24 oktober 2015

Eerst uitgezonden op: starz (Verenigde Staten)

• Disney+ Bekijk seizoen 3 via Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Da Vinci's Demons

Da Vinci's Demons volgt het verhaal van één van 's werelds grootste genieën tijdens zijn turbulente jeugd in Renaissance Florence. Als 25-jarige inwoner ontpopt Da Vinci zich tot kunstenaar, uitvinder, ridder, minnaar, dromer en idealist die niet alleen de toekomst ziet, maar ook kneedt. Hij wordt een soort superheld met buitengewone talenten en intelligentie, maar tegelijkertijd moet hij ook leren leven met de beperkingen van zijn eigen realiteit en omgeving.

Afleveringen Seizoen 3 (2015)

1. 1. Semper Infidelis

24 oktober 2015 (1 uur)

Leonardo en zijn bondgenoten worden gedwongen zich terug te trekken als het Ottomaanse Rijk de stad Otranto bestormt.

2. 2. Abbadon

31 oktober 2015 (1 uur)

Leonardo bedenkt een ontsnapping uit Otranto maar is misschien niet in staat om degene die het dichtst bij hem staan te redden.

3. 3. Modus Operandi

7 november 2015 (1 uur)

Leonardo's onderzoek naar een gruwelijke moord vormt een bedreiging voor het Labyrint.

4. 4. The Labrys

14 november 2015 (1 uur)

Carlo probeert Leonardo zo te programmeren dat hij één met het Labyrint word. Leonardo ontsnapping naar een alternatieve realiteit bedreigt zowel zijn geest als zijn leven.

5. 5. Anima Venator

21 november 2015 (1 uur)

Leonardo's paranoia isoleert hem van zijn vrienden. Lucrezia zoekt naar een manier om de zonden uit het verleden recht te zetten.

6. 6. Liberum Arbitrium

28 november 2015 (1 uur)

Het monster van Italië is eindelijk gevangen, maar het opkomende kruistocht festival word nog steeds bedreigt door gevaar.

7. 7. Alis Volat Proplis

5 december 2015 (1 uur)

Een voormalig aartsrivaal keert terug naar Florence en staat in oppositie tot de inspanningen van de kruistocht. Vanessa en Nico denken na over hun toekomst. Leonardo probeert het Turkse pantser te ontcijferen.

8. 8. La Confessione Della Macchina

12 december 2015 (1 uur)

Nico en Zoroaster keren zich tot een oude vijand om steun voor de kruistocht te krijgen. Leonardo word overvallen door het Labyrint.

9. 9. Angelus Iratissimus

19 december 2015 (1 uur)

Leonardo en Sophia proberen om controle te krijgen over het mysterieuze apparaat die ze hebben gebouwd. Terug in Florence, waar Riario wacht op een oordeel en Lorenzo en Vanessa hun partnerschap naar hoger niveau brengen.

10. 10. Ira Deorum

26 december 2015 (1 uur)

Leonardo moet zijn hoop op zijn vrienden en zichzelf zetten om een kans te maken de Turken te verslaan.

avatar van movie freak84

movie freak84

Heb genoten van deze serie. Dacht dat ik de meeste goede series toch wel gezien had en dan ben ik aangenaam verrast als ik er toch weer een weet te vinden die gewoon erg goed is. Lekker vlotte serie met genoeg spanning, actie en een beetje drama. Hoe hij elke keer dingen verzint is geniaal. Tuurlijk is het een serie maar erg leuk om te zien. Zeker een aanrader als je deze nog niet hebt gezien.