ad
 • 139.659 films
 • 6.620 series
 • 20.038 seizoenen
 • 432.213 acteurs
 • 280.273 gebruikers
 • 8.088.502 stemmen
Avatar
 
banner banner

Xena: Warrior Princess - Seizoen 1 (1995-1996)

3,06 31 stemmen

Show titel: Xena: Warrior Princess

IMDb beoordeling: 6,7 (42.013)

Seizoenen: 6 seizoenen

Afleveringen: 24

Datum van release: maandag 4 september 1995

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Xena: Warrior Princess

Afleveringen Seizoen 1 (1995-1996)

 1. 1. Sins of the Past

  Xena vecht tegen een slechte oorlogsheer, een wraakzuchtige Cycloop en barre weersomstandigheden tijdens haar reis huiswaarts naar Amphipolis waar ze vervoegd wordt door een jonge vrouw, Gabrielle die een vindingrijke jonge beschermelinge is.

 2. 2. Chariots of War

  Xena verdedigt een stad tegen een bende misdadigers onder leiding van een vader en zoon duo en als ze verwond wordt maakt Gabrielle zich zorgen over de Warrior Princess.

 3. 3. Dreamworker

  Als Gabrielle ontvoerd wordt door een mysticus, begeeft Xena zich in een verhoogde staat van bewustzijn en moet ze afrekenen met geesten uit haar verleden om haar vriendin te redden.

 4. 4. Cradle of Hope

  Xena gebruikt heimelijke manoeuvres om een kind te beschermen dat volgens een orakel op een dag de koning van de troon zal stoten. Ondertussen moet Xena er ook voor zorgen dat Pandora, de kleindochter van de legendarische originele Pandora, het slot op haar kostbare kist kan resetten.

 5. 5. The Path Not Taken

  Om een oorlog te voorkomen moet Xena een prinses redden die ontvoerd is uit haar huis. De kidnapping zou een oorlog kunnen veroorzaken. Xena ontdekt dat een wapenhandelaar achter de ontvoering zit en wanneer ze hem opspoort ontmoet ze haar oude liefde Marcus, maar ze is niet zeker wat ze voor hem voelt.

 6. 6. The Reckoning

  Xena wordt verward met een moordenaar die een groep stadsbewoners heeft vermoord en wordt voor de rechtbank gebracht. Ares, de god van de oorlog, is verrukt over het succes van zijn plan.

 7. 7. The Titans

  Gabrielle speelt met een antieke perkamentrol en laat drie Titanen vrij uit hun eeuwenlange gevangenschap. Opnieuw moet Xena een dorp redden van de vernietiging. Gabrielle vindt ook tijd voor de liefde.

 8. 8. Prometheus

  Als de goden Prometheus gevangennemen begint de mensheid de geschenken te verliezen die hij hen gegeven heeft: vuur en de gave om te genezen. Het is aan Xena, Gabrielle, Hercules en Lolaus om te proberen Prometheus van zijn ketenen te verlossen maar wie hem bevrijdt zou dat met de dood kunnen bekopen.

 9. 9. Death in Chains

  Xena moet Hades' zuster, Celeste, de dood in eigen persoon, verlossen van koning Sisyphus die de dood wil bedriegen door haar gevangen te houden en zo zijn leven te verlengen.

 10. 10. Hooves & Harlots

  Als Xena en Gabrelle de Amazones ontmoeten probeert Gabrielle een Amazone te redden en wordt zo onbewust een Amazone prinses.

 11. 11. The Black Wolf

  Xena infiltreert in een rebellengroep geleid door de Zwarte Wolf en helpt hen zichzelf verdedigen tegen Xerxes de krijgsheer.

 12. 12. Beware Greeks Bearing Gifts

  Helena van Troje ontbiedt Xena en vraagt haar te helpen de oorlog tussen de Grieken en de Trojanen, die omwille van haar is begonnen, te beëindigen.

 13. 13. Athens City Academy of the Performing Bards

  Gabrielle wil toegelaten worden tot de Academie van Optredende Barden van Athene maar ontdekt dat het niet echt is wat ze er van verwacht had. Ze helpt een andere aspirant bard zijn talent voor verhalen vertellen te ontdekken.

 14. 14. A Fistful of Dinars

  Xena is op zoek naar Ambrozijn, een substantie die een mens in een god kan veranderen. Ze hoopt het te vinden voor iemand die het niet waardig is een god te worden dat doet.

 15. 15. Warrior... Princess

  De dochter van koning Lias, Diane, is het doelwit van huurmoordenaars. Gelukkig lijkt Xena bijna perfect op haar, dus Xena gaat undercover om de moordenaars uit hun schuilplaats te lokken en ze te vangen.

 16. 16. Mortal Beloved

  Als haar dode geliefde Marcus Xena vraagt om hem te helpen goede zielen te redden, reist ze naar de onderwereld om alles recht te zetten.

 17. 17. The Royal Couple of Thieves

  Xena roept de hulp in van Autolycus, de Koning van de Dieven, om een schatkist te stelen van een krijgsheer en terug te geven aan de rechtmatige eigenaars. Tenzij Autolycus er iets over te zeggen heeft.

 18. 18. The Prodigal

  Nadat ze in het zicht van gevaar bevriest, keert een verwarde Gabrielle terug naar Potidea waar ze een niet zo warm welkom krijgt van de mensen, die een zogenaamde krijger hebben ingehuurd om hen te redden van een krijgsheer.

 19. 19. Altared States

  Een jongen wordt opgejaagd door zijn vader en broer. Ze willen hem offeren aan hun god omdat hen 'geloof' dat vraagt. Het is aan Xena en een verdoofde Gabrielle om hem te redden.

 20. 20. Ties That Bind

  Als de god van de oorlog, Ares, plannen maakt om Xena zijn leger te doen leiden, ontmoet de krijgsprinses een man die beweert haar lang verloren vader te zijn.

 21. 21. The Greater Good

  Xena helpt Salmoneus, ook gekend als Lord Seltzer, als een krijgsheer hem dood wil omwille van een slechte transactie. Ondertussen stalkt een mysterieuze blond vrouw Xena.

 22. 22. Callisto

  De krijgster Callisto probeert de wereld tegen Xena op te zetten door terroristische daden te plegen in haar naam. Xena worstelt om haar identiteit terug te krijgen en te ontdekken waarom deze boze jonge vrouw dit doet.

 23. 23. Death Mask

  Nadat ze ontdekken dat de leider van een bende overvallers verantwoordelijk was voor de verwoesting van hun dorp, nemen Xena en haar broer zich voor om hem te laten boeten.

 24. 24. Is There A Doctor in the House?

  Xena probeert een oorlog tussen twee broers te stoppen terwijl Gabrielle zorgt voor een zwangere Amazone die het kind draag van een centaur.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Foxhollywood

Foxhollywood

 • 178 berichten
 • 312 stemmen

Nooit een aflevering op tv gezien, maar ben wel in bezit van alle seizoenen. af en toe kijk ik een aflevering


Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.