ad
 • 139.549 films
 • 6.580 series
 • 19.903 seizoenen
 • 430.930 acteurs
 • 280.181 gebruikers
 • 8.076.184 stemmen
Avatar
 
banner banner

Xena: Warrior Princess - Seizoen 2 (1996-1997)

3,27 24 stemmen

Show titel: Xena: Warrior Princess

IMDb beoordeling: 6,7 (42.036)

Seizoenen: 6 seizoenen

Afleveringen: 22

Datum van release: maandag 30 september 1996

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Xena: Warrior Princess

Afleveringen Seizoen 2 (1996-1997)

 1. 1. Orphan of War

  Xena en Gabrielle reizen naar het land van de Centauren om hen te helpen tegen Dagnine, een man die ooit aan Xena's zijde vocht toen ze nog slecht was. Dagnine is op zoek naar de krachtige Steen van Ixion die werd verborgen door Borias, Xena's voormalige en ondertussen overleden geliefde. Daar aangekomen ontmoet Xena de jongen Solan, die bij de Centauren leeft. Ze vertelt tegen Gabrielle dat Solan haar zoon is.

 2. 2. Remember Nothing

  Wanneer Xena de tempel van de Moirai beschermt, verlenen ze haar haar wens dat ze nooit de weg van het zwaard had gevolgd, maar enkel als ze nooit bloed zal laten vloeien uit woede. Wanneer Xena ziet dat haar geliefden worden gekweld door krijgsheren die ze heeft gedood in haar oude leven, stijgt de verleiding om te strijden voor de goede zaak. Het is de vraag of ze sterk genoeg zal zijn om aan de verleiding te weerstaan... en moet ze dat ook zijn?

 3. 3. The Giant Killer

  Het verhaal van David en Goliath wordt herverteld, waarin Goliath bevriend is met Xena. Goliath is het slechte pad op gegaan uit verdriet na het verliezen van zijn familie.

 4. 4. Girls Just Wanna Have Fun

  Xena, Gabrielle en Joxer komen tegenover de slechte God Bacchus te staan. Bacchus verandert jonge onschuldige meisjes in bloeddorstige wilde vrouwen die Bacchae worden genoemd. Wanneer Bacchus Xena en Gabrielle in Bacchae wil veranderen, krijgen ze de hulp van Orpheus, een sprekend hoofd dat zijn lichaam verloor.

 5. 5. Return of Callisto

  Wanneer Callisto uit de gevangenis ontsnapt, richt ze een leger van het Kwaad op en zendt Joxer naar Xena met de boodschap dat ze zal blijven moorden. Perdicus huwt met Gabrielle, maar Callisto verstoort hun huwelijksreis.

 6. 6. Warrior... Princess... Tramp

  Xena keert terug om Prinses Diana opnieuw uit de nood te helpen. Ze neemt terug de plaats in van Diana, maar er steekt een onverwacht probleem de kop op: nog een dubbelgangster van Xena, de vagebond Meg, is van plan de prinses van haar troon te verdringen.

 7. 7. Intimate Stranger

  Callisto neemt met de hulp van Ares Xena's lichaam over en laat Xena, in het lichaam van Callisto, achter in Tartaros.

 8. 8. Ten Little Warlords

  Iemand heeft Ares sterfelijk gemaakt door diens zwaard te stelen. Dit maakt het voor Ares onmogelijk om Xena terug in haar eigen lichaam te krijgen en hij verliest de controle over de woede van de vreedzame mensen.

 9. 9. A Solstice Carol

  Tijdens verschillende nachten maken Xena en Gabrielle verschillende toneelstukjes in de slaapkamer van Koning Silvius in de hoop zijn verbitterde blik op de wereld te veranderen.

 10. 10. The Xena Scrolls

  In 1940 zijn twee archeologen op zoek naar de legendarische perkamenten die Gabrielle schreef over haar avonturen met Xena.

 11. 11. Here She Comes... Miss Amphipolis

  Een fragiele vrede kan worden ontkracht door chaos die zich achter de schermen afspeelt tijdens een missverkiezing. De leiders van drie verschillende vijandige volkeren hebben hun geliefden ingeschreven als deelnemer.

 12. 12. Destiny

  Xena geraakt zwaar verwond door een grote boomstam in de ruïnes van het dorp Cirra, waardoor ze in een coma belandt. Wanneer Gabrielle haar naar een dokter brengt om zo haar leven te redden, herinnert ze zich hoe ze tien jaar geleden Julius Caesar ontmoette en Vernietiger der Naties werd.

 13. 13. The Quest

  Gabrielle's poging om Xena's lichaam te begraven bij haar broer worden bemoeilijkt door enkele zelfverklaarde dieven, ruzies bij de Amazonen en Xena's pogingen om te communiceren via Autolycus.

 14. 14. A Necessary Evil

  Velasca maakt een godin van zichzelf door ambrozijn te eten en is belust op wraak op Gabrielle.

 15. 15. A Day in the Life

  Hoe gebruiken ze de badkamer? Hoe nemen ze beslissingen? Hoe bakken ze een paling wanneer hun pan stuk is? Is er een romantische relatie tussen Xena en Gabrielle? Alles wordt onthuld in een dag uit het leven van Xena en Gabrielle wanneer ze strijden tegen een krijgsheer en diens leger die van plan zijn een dorp te plunderen, en wanneer ze een ander dorp redden dat wordt verwoest door een reus.

 16. 16. For Him The Bell Tolls

  Om een huwelijk tussen een prins en een prinses die verenigd zijn door haar zoon Cupido te vermijden, spreekt de zelfzuchtige Aphrodite een vloek uit over Joxer die hem verandert in een moedige en aantrekkelijke man die onweerstaanbaar is voor vrouwen, telkens hij een bel hoort luiden.

 17. 17. The Execution

  Wanneer Meleager, de held die ooit Gabrielle's dorp wist te redden wordt veroordeeld voor moord, hebben Xena en Gabrielle maar één enkele kans om het bewijs te kunnen leveren dat hij onschuldig is.

 18. 18. Blind Faith

  Wanneer een jonge boef Gabrielle in de val laat lopen, moet Xena de jongen dwingen om te helpen bij de redding van Gabrielle terwijl ze geleidelijk aan blind wordt.

 19. 19. Ulysses

  Xena en Gabrielle helpen Ulysses, de Koning van Ithaka om alle krachten van Poseidon, God van de Zee, te doorstaan zodat hij terug huiswaarts kan keren na de Trojaanse Oorlog. Tijdens de reis worden Xena en Ulysses verliefd op elkaar.

 20. 20. The Price

  Xena's aankomst brengt hoop bij een belegerde Atheense buitenpost die belegerd wordt door "De Horde". Ondertussen botst Gabrielle's wens om de gewonden te verzorgen met Xena's meedogenloze regeling in verband met voorraden, drinkwater en manschappen die ze nodig heeft om de slag te kunnen voeren.

 21. 21. The Lost Mariner

  Na een schipbreuk wordt Gabrielle gered door het vervloekte schip van Kekrops, waar ze zal moeten blijven tot ze sterft, behalve als Xena de vloek kan verbreken.

 22. 22. A Comedy of Eros

  Het kind van Cupido en Psyche gaat eropuit met de verliefd makende boog van zijn vader. Dit compliceert de pogingen van Xena om te voorkomen dat Draco een tempel met Hestiaanse maagden aanvalt.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.