• 9.378.933 stemmen

WWE: Unreal - Seizoen 2 (2026)

- Nog geen stemmen

Show titel: WWE: Unreal

Afleveringen: 5

Speelduur: 4 uur en 46 minuten

Ontwikkeld door: Erik Powers

Met: Colby Lopez, Rebecca Quin en Cody Runnels

Datum van release: dinsdag 20 januari 2026

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 2 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot WWE: Unreal Seizoen 2 (2026)

Deze serie omvat verschillende WWE-persoonlijkheden en biedt een blik achter de schermen bij de worstelorganisatie. Er wordt uit de doeken gedaan hoe het personeel en de supersterren verhaallijnen en wedstrijden plannen en creëren. In het tweede seizoen zien we o.a. Seth Rollins, Becky Lynch, Cody Rhodes, Rhea Ripley, Pat McAfee, Jelly Roll, R-Truth, Iyo Sky, Naomi, Chelsea Green, Penta en Lyra Valkyria voorbijkomen. Ook keren we terug in de schrijverskamer en volgen we de supersterren op weg naar SummerSlam 2025.

Afleveringen Seizoen 2 (2026)

1. 1. No Days Off

20 januari 2026 (50 minuten)

Ouders én WWE-supersterren: Seth Rollins begint aan zijn SummerSlam-event en Becky Lynch is terug voor WrestleMania. Pat McAfee verruilt de microfoon voor de ring.

2. 2. The Truth

20 januari 2026 (57 minuten)

De carrière van de geliefde Superstar R-Truth loopt gevaar door een contractgeschil. Naomi hoopt op een comeback en begint aan haar 'hakken'-periode.

3. 3. The Vision

20 januari 2026 (53 minuten)

Penta imponeert het publiek tijdens zijn debuut bij Money in the Bank. Seth Rollins en Paul Heyman openen deuren voor de volgende generatie WWE Superstars.

4. 4. Performance Art

20 januari 2026 (1 uur en 01 minuut)

Samen met de schrijvers plot Triple H een onthulling tijdens SummerSlam. Een sensationele wedstrijd tussen Iyo Sky en Rhea Ripley tilt Evolution naar een hoger niveau.

5. 5. The Pop

20 januari 2026 (1 uur en 05 minuten)

Seth Rollins schokt het WWE Universe, Becky Lynch en Lyra Valkyria incasseren rake klappen en John Cena worstelt in zijn laatste SummerSlam-wedstrijd.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.