• 9.377.389 stemmen

Molly-Mae: Behind it All - Seizoen 2 (2025)

- Nog geen stemmen

Show titel: Molly-Mae: Behind it All

Afleveringen: 3

Speelduur: 1 uur en 29 minuten

Ontwikkeld door: Julian Bird, Demi Doyle en Kenneth Shepheard

Met: Molly-Mae Hague

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: zaterdag 18 oktober 2025

Eerst uitgezonden op: Amazon Prime Video (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Molly-Mae: Behind it All

Documentaireserie die een blik achter de schermen werpt bij de belangrijkste Britse influencer, Molly-Mae Hague. We volgen haar en haar familie nadat haar relatie is uitgegaan en ze als alleenstaande moeder op het punt staat om haar eigen kledinglijn te lanceren. Sterk, kwetsbaar en gedreven – we zien verschillende kanten van Molly-Mae.

Afleveringen Seizoen 2 (2025)

1. Aflevering 1

18 oktober 2025 (29 minuten)

Molly investeert flink in haar kledinglijn maebe voor de lancering van haar grootste collectie tot nu toe. Bovendien verhuist haar bedrijf naar een duur nieuw kantoor. Terwijl maebe zich opmaakt voor de zomerdrop, dreigt een onverwacht ontslag roet in het eten te gooien. Kan Molly deze tegenslag te boven komen en haar ambitieuze plannen verwezenlijken?

2. Aflevering 2

18 oktober 2025 (28 minuten)

Terwijl Molly's carrière nieuwe hoogten bereikt, moet de influencer haar werk combineren met de uitdagingen van het ouderschap. Haar dochtertje Bambi heeft de peuterpuberteit bereikt, maar als Molly zich online openhartig over het moederschap uitlaat, wordt ze door een golf van kritiek overspoeld.

3. Aflevering 3

18 oktober 2025 (32 minuten)

Molly gaat een idyllisch weekendje weg met haar beste vriendin Tayla en haar dochter Bambi. Tommy zaait ondertussen weer twijfel tijdens de reis met zijn gebrekkige communicatie en drijft Molly tot het uiterste. Weer thuis wacht Molly een geweldige professionele uitdaging. Heeft ze het zelfvertrouwen om die aan te grijpen?

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.