• 9.378.500 stemmen

Resurrection - Seizoen 1 (2014)

Show titel: Resurrection

Afleveringen: 8

Speelduur: 5 uur en 44 minuten

Ontwikkeld door: Aaron Zelman

Met: Omar Epps, Frances Fisher en Kurtwood Smith

Datum van release: zondag 9 maart 2014

Eerst uitgezonden op: ABC (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Resurrection

Wat gebeurt er als de mensen die je hebt begraven plotseling voor je deur staan alsof er geen dag voorbij is gegaan? De levens van de mensen uit Aurora veranderen voor eeuwig wanneer hun overleden geliefden plotseling terugkeren.

Afleveringen Seizoen 1 (2014)

1. 1. The Returned

9 maart 2014 (43 minuten)

IND-agent Bellamy krijgt de opdracht om de ouders te zoeken van een achtjarige jongen die op een rijstveld in China gevonden wordt. Hij weigert te spreken en agent Bellamy komt er toch achter dat de jongen uit Arcadia komt.

2. 2. Unearth

16 maart 2014 (43 minuten)

Caleb Richards is teruggekeerd uit zijn dood zonder zich te herinneren dat hij een aantal jaren geleden gestorven is door een hartinfarct. Ray en Elaine, zijn zoon en dochter, zijn verrast door zijn terugkomst en Ray is ervan overtuigd dat Caleb niet zijn vader is terwijl Elaine blij is met de terugkomst van hun vader. Ondertussen pakt Caleb weer zijn oude leven op wat voornamelijk bestond uit duistere zaken.

3. 3. Two Rivers

23 maart 2014 (43 minuten)

De opgraving van de lichamen van Jacob en de overleden vrouw van sheriff Fred Langston laat zien dat zij nog ongeschonden in hun graf liggen, wat het mysterie nog groter maakt over hun terugkeer. Ondertussen onderzoeken agent Bellamy en Dr. Maggie Langston de rivier waar Jacob verdronken is voor een eventuele connectie tussen de dood van Jacob en Caleb, zij ontdekken dat Caleb voor zijn dood een bank heeft overvallen waar zijn dochter Elaine werkt.

4. 4. Us Against the World

30 maart 2014 (43 minuten)

De ex-verloofde van dominee Tom Hale, Rachael Braidwood, die 12 jaar geleden zelfmoord pleegde is teruggekeerd uit haar dood. Tom is nu gelukkig getrouwd met Janine maar merkt al snel dat hij nog steeds gevoelens heeft voor Rachael.

5. 5. Insomnia

6 april 2014 (43 minuten)

Agent Bellamy en sheriff Langston beginnen hun zoektocht naar het gestolen geld van de laatste bankoverval door Caleb Richards. Zij willen dit snel opgelost hebben voordat de FBI-agenten naar Arcadia komen, dit omdat Caleb nog officieel dood is en zijn wederopstanding geheim te houden.

6. 6. Home

13 april 2014 (43 minuten)

De verdwijning van Caleb Richards zet de werkrelatie tussen agent Bellamy en sheriff Langston op scherp. En om de situatie erger te maken willen de bewoners van Arcadia zelf het heft in handen nemen om zo de situatie onder controle te krijgen.

7. 7. Schemes of the Devil

27 april 2014 (43 minuten)

Dr. Eric Ward doet een belangrijke ontdekking, het blijkt dat de bloedcellen van Jacob Langston en Rachael Braidwood mogelijk leukemie kunnen genezen.

8. 8. Torn Apart

4 mei 2014 (43 minuten)

Rachael Braidwood bekijkt haar dode lichaam in het mortuarium, zij kan het niet bevatten maar beseft toch dat zij echt leeft. Sheriff Langston ontmoet dan toch zijn overleden vrouw Barbara. Zij vertelt hem dat zij heeft besloten om bij haar minnaar Sam Catlin te blijven.

''Op naar seizoen twee.''

Resurrection - Seizoen 1: Spannend & tegelijkertijd heel mysterieus, tevens worden de genres drama/fantasy uitermate goed met elkaar gecombineerd.

Vier solide sterren van mijn kant.

avatar van MovieHolic

MovieHolic

Even een algemene vraag, wat is het verschil tussen deze serie en Returned, The - Seizoen 1 (2015) - TvMeter.nl ?

Esteban

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat we een gelijkaardig opzet zien, maar deze heeft nu wel mijn interesse. Het lijkt meer op een oprecht drama, een meer realistische aanpak. #onthelist

avatar van hatebreeder

hatebreeder

Ik kijk zelf altijd meerdere series door elkaar heen en toevallig ben ik vandaag aan de volgende serie begonnen die hier ook wel iets van lijkt weg te hebben denk ik:

Glitch - Seizoen 1 (2015)

avatar van NRT

NRT

Doet me nog het meeste denken aan 'Les Revenants'. Dat is een Franse serie.

avatar van renzoroy_mm

renzoroy_mm

Spacejet schreef:

goede serie, maar je kan het beter skippen... Na 2 seizoenen gecancelled met een open einde

Esteban

Oei, weer zo eentje. Dan laat ik het inderdaad links liggen.

HALVE TAMME. (moderator series)

''Afgelast met een open einde.''

Desalniettemin een prima serie die zeker het kijken waard is Spacejet.

Esteban

Ik zal hem op de misschien-lijst zetten.

Hahahaha. Doe dat

avatar van Phantasm

Phantasm

Leuk om een keer gezien te hebben. Mooi bedacht allemaal, net zoals:

'Les Revenants' die ik hiervoor had bekeken.