• 9.377.278 stemmen

Las Hermanas Guerra - Seizoen 1 (2024)

Alternatieve titel: Sisters' Feud

Afleveringen: 20

Speelduur: 12 uur en 27 minuten

Ontwikkeld door: José Ignacio Valenzuela

Met: Ana Serradilla, Alejandra Ambrosi en Erick Elías

Oorsprong: Mexico

Datum van release: woensdag 13 november 2024

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Las Hermanas Guerra

Tussen de zussen Perla en Antonia, wiens relatie wordt gekenmerkt door verraad en wrede manipulatie, heerst een intense rivaliteit. De weigering om mee te doen aan het snode plan van haar zus leidt tot wraak. Ondertussen probeert ze herenigd te worden met haar lang verloren dochter die in de gevangenis zit.

Afleveringen Seizoen 1 (2024)

1. 1. Madre e Hija

13 november 2024 (41 minuten)

Een ongeluk verandert de levens van Perla en Antonia. Als gebroken vrouw vindt Perla een nieuw levensdoel waarin wraak een grote rol speelt.

2. 2. Vidas Robadas

13 november 2024 (39 minuten)

In de gevangenis zoekt Perla contact met Jacinta, maar ze ontmoet een gevaarlijk duo. Efraíns plan wordt uitgevoerd. Antonia is geschokt door Pedro's verzoek.

3. 3. La Boca del Lobo

13 november 2024 (43 minuten)

Sofía worstelt met Pedro's beslissing en maakt een drastische keuze. Eenmaal vrij wil Perla weer in contact komen met Jacinta, maar Jacinta's bloeddorst verhindert dat.

4. 4. Derrumbe

13 november 2024 (38 minuten)

Bernardo raakt gewond bij de explosie. Perla en Efraín gebruiken het ongeluk in hun voordeel. Jacinta neemt een nieuwe identiteit aan. Antonia ontdekt iets schokkends.

5. 5. No Soy la de Antes

13 november 2024 (37 minuten)

Perla confronteert Antonia met haar daden uit het verleden. Bernardo ontdekt dat er geld van de mijn wordt verduisterd. Sofía en Pedro bereiden zich voor op hun bruiloft.

6. 6. Perdóname, Perla

13 november 2024 (35 minuten)

Perla en Ana verstoren de bruiloft van Sofía en Pedro. Efraíns vijanden hebben het op Perla gemunt. Antonia wordt steeds wanhopiger in haar zoektocht naar Teresa.

7. 7. Primer Día del Resto de la Vida

8. 8. Nuestra Guerra

13 november 2024 (38 minuten)

Door een verontrustende ontdekking in de mijnen ontdekt Pedro iets over zijn afkomst. Lucas doet een belofte. Perla wil Efraín vinden. Antonia's verleden speelt op.

9. 9. No Aclares Que Oscureces

13 november 2024 (42 minuten)

Een alarmerende video onthult Antonia's duistere geheimen. Een bekentenis schokt Bernardo. Lucas doet een zet tegen Pedro.

10. 10. Vientre Estéril

13 november 2024 (40 minuten)

Antonia's aanval kost iemand het leven. Máximo en Antonia sluiten een deal. Onschuldige mensen worden de dupe van Lucas' obsessie. Bernardo's laatste bericht slaat in als een bom.

11. 11. Precio por una Cabeza

13 november 2024 (41 minuten)

Wanneer Antonia op de vlucht slaat, probeert Perla haar op te sporen. Orlando loopt in de val. Bernardo's testament dwingt Jacinta om schoon schip te maken tegenover Pedro.

12. 12. El Poco Tiempo Que Me Queda

13 november 2024 (34 minuten)

Efraín wordt gearresteerd, waardoor Máximo meer tijd kan doorbrengen met Perla. Lucas en Jacinta delen een intiem moment. Antonia raakt door een ongeluk in een isolement.

13. 13. Ya No te Queda Nadie

13 november 2024 (36 minuten)

Antonia hoort per ongeluk een schokkende ontwikkeling over Jacinta en Pedro. Jacinta wordt vermist. Sofía en Ana doen een ontdekking.

14. 14. Así Fueron las Cosas

13 november 2024 (36 minuten)

Perla verdenkt Máximo ervan tegen haar te liegen. Haar geheim shockeert Efraín en Pedro. Sofía en Ana onderzoeken hun ontvoering. Julia vraagt Perla om hulp.

15. 15. No Hay Deuda Que No se Pague

13 november 2024 (36 minuten)

Efraín wordt overmand door jaloezie. Perla legt verantwoording af voor haar plannetjes en Máximo overschrijdt een grens. Sofía ontdekt een vreselijke waarheid over haar vader.

16. 16. Ábrete Sésamo

13 november 2024 (35 minuten)

Máximo's kaartenhuis begint in te storten. Perla kraakt een code, Antonia gaat op oorlogspad en Jacinta's ontmoet Bernardo voor de laatste keer.

17. 17. Soy la Nueva Jefa

13 november 2024 (35 minuten)

Perla komt met een nieuw plan om haar zus te vinden, Antonia neemt wraak en neemt een nieuwe rol op zich en Jacinta en Pedro bereiden zich voor op de komst van hun baby.

18. 18. El Comienzo del Fin

13 november 2024 (37 minuten)

Terwijl Pedro's gezondheid verslechtert, blijkt zijn moment van geluk met Jacinta van korte duur. Efraín ontdekt Consuelo's geheim en Antonia's bedreigingen worden heftiger.

19. 19. La Panza del Dragón

13 november 2024 (34 minuten)

Pedro ontvangt verrassend bezoek. Perla en Efraín vinden waardevolle informatie. Sofía en Ana zetten een belangrijke stap in hun relatie.

20. 20. Punto Final

13 november 2024 (33 minuten)

Wanneer Perla en Antonia in hun verleden graven, gaan ze voor de laatste keer de confrontatie aan. Het leven van Pedro en Jacinta verandert voorgoed terwijl de spanningen oplopen.

avatar van lang pee

lang pee

Serietotaal zegt zeer terecht: twee afleveringen voelt aan als een marteling. Ik ben geen fan van soaps, maar dit is echt vreselijk. Het ene ongeloofwaardige plan volgt het andere op, het is eerder zielig en lachwekkend....

avatar van Donnie Vallermee

Donnie Vallermee

Ik vind het hoogstaande klasse:)