• 9.379.484 stemmen

Nunmuleui Yeowang - Seizoen 1 (2024)

Alternatieve titels: Queen of Tears, Noonmului Yeowang, 눈물의 여왕

Afleveringen: 16

Speelduur: 23 uur en 29 minuten

Met: Kim Soo-hyun, Kim Ji-won en Park Sung-hoon

Oorsprong: Zuid-Korea

Datum van release: zaterdag 9 maart 2024

Eerst uitgezonden op: tvN (Zuid-Korea)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Nunmuleui Yeowang

Baek Hyun-Woo werkt als juridisch directeur voor conglomeraat Queens Group. Hij is de meest succesvolle persoon uit zijn geboorteplaats Yongdu-ri en hij is de trots van dat dorp. Baek Hyun-Woo is getrouwd met Hong Hae-In, de dochter van de familie die Queens Group bezit en exploiteert. Ze staat bekend als de "Arrogante Koningin" in het Queens Department Store. Ondanks dat ze in een enorme crisis zitten slagen ze erin er weer bovenop te komen en tegen alle verwachtingen in bij elkaar blijft.

Afleveringen Seizoen 1 (2024)

1. Aflevering 1

9 maart 2024 (1 uur en 17 minuten)

Baek Hyun-woo en Hong Hae-in hebben een gespannen relatie, thuis en op het werk. Maar als Hyun-woo een besluit heeft genomen over zijn toekomst, gaat hij bij zijn familie langs.

2. Aflevering 2

10 maart 2024 (1 uur en 29 minuten)

Hae-in vertelt haar akelige nieuws aan Hyun-woo, waarna hij haar aardiger behandelt. Intussen keert Hae-ins oude klasgenoot terug naar Korea en komt hij werken bij Queens Group.

3. Aflevering 3

16 maart 2024 (1 uur en 23 minuten)

Hyun-woo ontdekt schokkend bewijs nadat hij Hae-in heeft gered van een aanval van een wild zwijn. Ondertussen merken de twee dat oude gevoelens langzaam weer opbloeien.

4. Aflevering 4

17 maart 2024 (1 uur en 31 minuten)

Als Yoon Eun-sung zich steeds meer mengt in het leven van Hae-in, begint Hyun-woo jaloers te worden. Later is Hae-in er voor Baek Du-gwan in tijden van nood.

5. Aflevering 5

23 maart 2024 (1 uur en 28 minuten)

Terwijl Hyun-woo en Hae-in tijd doorbrengen in zijn thuisstad, proberen ze om te gaan met hun complexe gevoelens. Later krijgt Hae-in slecht nieuws over haar diagnose.

6. Aflevering 6

24 maart 2024 (1 uur en 26 minuten)

Hyun-woo duikt onverwacht op in Berlijn om een behandeling voor Hae-in te regelen. Ondertussen krijgt Hong Man-dae in Korea te maken met een crisis bij zijn bedrijf.

7. Aflevering 7

30 maart 2024 (1 uur en 24 minuten)

Hae-in voelt zich verraden door Hyun-woo. Ze negeert hem en haar liefde bekoelt. Terug in Korea begint Hyun-woo een plot tegen Hae-ins familie te ontrafelen.

8. Aflevering 8

31 maart 2024 (1 uur en 27 minuten)

Hoewel de situatie tussen Hyun-woo en Hae-in gespannen is, is hij vastbesloten om bij het bedrijf te blijven. Ondertussen groeit zijn wantrouwen jegens Eun-sung.

9. Aflevering 9

6 april 2024 (1 uur en 27 minuten)

Hae-in en haar familie duiken onder in Hyun-woo's geboortestad om hun volgende stap te plannen. Eun-sung ontdekt de waarheid over Hae-ins gezondheid.

10. Aflevering 10

7 april 2024 (1 uur en 27 minuten)

Eun-sung spoort Hae-in op en stelt haar een ultimatum. Ondertussen maakt Hyun-woo handig gebruik van zijn drukmiddel om Grace Ko aan de kant van de Hong familie te krijgen.

11. Aflevering 11

13 april 2024 (1 uur en 26 minuten)

Hae-in doet een schokkende mededeling tijdens een persconferentie. Hyun-woo gaat op een riskante kruistocht om bewijs te verzamelen dat Queens Group kan redden.

12. Aflevering 12

14 april 2024 (1 uur en 33 minuten)

De symptomen van Haein verergeren als ze last krijgt van hallucinaties, waar Eun-sung misbruik van maakt. Kort daarna wordt Hyun-woo gevangengenomen en loopt hij gevaar.

13. Aflevering 13

20 april 2024 (1 uur en 29 minuten)

De familie Hong zet de tegenaanval in tegen Seul-hee en Eun-sung. Hyun-woo en Hae-in ervaren een nieuw leven als 'pasgetrouwden'.

14. Aflevering 14

21 april 2024 (1 uur en 26 minuten)

Als Hae-in bedenkingen heeft over de operatie, proberen haar dierbaren haar over te halen. Eun-sung heeft een duister plan en gaat naar Duitsland.

15. Aflevering 15

27 april 2024 (1 uur en 27 minuten)

Terwijl Hae-in herstelt van de operatie, probeert Eun-sung aan haar zijde te blijven. Ondertussen zoekt Hyun-woo naar bewijs om zichzelf te verdedigen.

16. Aflevering 16

28 april 2024 (1 uur en 49 minuten)

Eun-sung voert zijn laatste plan uit om Hae-in de zijne te maken. Met de hulp van Hyun-woo probeert ze uit zijn greep te ontsnappen. Zullen ze eindelijk rust vinden?

avatar van Gish

Gish

Veel beter gaat het niet worden met deze zeer sterke Koreaanse serie, die bol staat van intrige, verraad, romantiek en drama. Wereldwijd een hit, maar in Nederland blijkbaar niet. Tip: Kijk meer Koreaanse series, je gaat er van houden.

avatar van David Aaronson

David Aaronson

Gish, zo ontzettend herkenbaar:

Tip: Kijk meer Koreaanse series, je gaat er van houden.

Mijn dochter maakte mij attent op Binsenjo (Serie, 2021 - 2021) - MovieMeter.nl en sindsdien ben ik verslaafd aan Zuid-Koreaanse series!

Ik word er op de één of andere manier rustig van.

avatar van David Aaronson

David Aaronson

Heerlijk! Met alles er op en er aan! Fantastisch ingevulde rollen, prachtige fotografie, schitterende locaties, alleen kon het net niet tippen aan de twee Zuid-Koreaanse series waar in deze serie naar verwezen werd. Dat komt vooral omdat het verhaal doorslaat. Wij krijgen plottwist na plottwist en het wordt na de zoveelste plottwist haast ondraaglijk om te zien wat vooral de twee hoofdrolspelers allemaal moeten meemaken.

(Meteen een vraag voor de echte liefhebbers van Zuid-Koreaanse series: naar welke twee Zuid-Koreaanse series werd er verwezen?)

P.S.: Is er op deze site een plek waar je Zuid-Koreaanse/Japanse series kunt bespreken? En waar je kijktips kunt krijgen?