• 9.378.498 stemmen

Speelduur: 6 uur en 20 minuten

Ontwikkeld door: Craig Rosenberg

Met: Jaz Sinclair, Chance Perdomo en Lizze Broadway

Datum van release: woensdag 17 september 2025

Eerst uitgezonden op: Amazon Prime Video (Nederland)

• Prime Video Bekijk seizoen 2 via Prime Video
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Gen V

De Godolkin-universiteit voor Misdaadbestrijding is de enige opleiding voor jonge superhelden, en wordt gerund door Vought International. Hier worden enkele puberende, competitieve 'Supes' opgeleid die hun fysieke, seksuele en morele grenzen verkennen en verleggen, om te concurreren in de strijd voor de beste contracten in de beste steden. Op 'Hunger Games'-achtige wijze worden ze zo klaargestoomd voor het superheldendom.

Afleveringen Seizoen 2 (2025)

1. 1. New Year, New U

17 september 2025 (50 minuten)

Welkom bij een nieuw jaar op God U! Kijk eens naar alle nieuwe veiligheidsmaatregelen! Hoor van onze nieuwe, onbevreesde leider, decaan Cipher, tijdens de welkomstbijeenkomst! Kom oude vrienden tegen in onze nieuwe Neuman-studentenbond en maak nieuwe vrienden via onze hernieuwde studentenverenigingen! Dit jaar wordt veel beter dan vorig jaar en we kunnen niet wachten!

2. 2. Justice Never Forgets

17 september 2025 (45 minuten)

Vind je jezelf een een geschiedenisfan? Denk nog eens! Zelf een betweter leert nog wat van de archieven van God U. Om een zes uur durend avontuur te boeken onder leiding van de beste archivaris ter wereld, neem je contact op via [email protected].

3. 3. H Is for Human

17 september 2025 (55 minuten)

*Dit is een bericht voor de hele campus.* Alle studentenflyers moeten goedgekeurd worden door de leiding van God U voor ze opgehangen worden. Stuur alle tekst en afbeeldingen naar studentenzaken ter attentie van Stacey minstens 24 uur voor je je flyer ophangt. De beveiliging houdt openbare ruimtes in de gaten voor ongepaste mededelingen.

4. 4. Bags

24 september 2025 (48 minuten)

Gefeliciteerd! Je hebt een vip-kaartje voor het grote gevecht! Toeschouwers dragen hun eigen verantwoordelijkheid. Je kunt gefilmd worden of in contact met lichaamssappen komen. We herinneren je eraan dat het Vought International Hotel en Spa meegebrachte drank en genderneutrale wc's verbiedt. Geniet van je vip-ervaring!

5. 5. The Kids Are Not All Right

1 oktober 2025 (49 minuten)

Inrichtingscode 5827 - GEBRUIK VAN KRACHTEN STRENG VERBODEN. Inrichtingscode 3567 - HANDEN MOETEN ZICHTBAAR ZIJN. Inrichtingscode 843 - PERSOONLIJKE BEZITTINGEN DIE JE KRACHTEN VERSTERKEN, WORDEN INGENOMEN. Inrichtingscode 2536 - BELEMMERINGSTECHNOLOGIE IS OVERAL IN WERKING. Inrichtingsscode 9832 - ALLE GEDETINEERDEN KUNNEN IEDER MOMENT EEN LICHAMELIJKE INSPECTIE VERWACHTEN.

6. 6. Cooking Lessons

8 oktober 2025 (45 minuten)

Maak je je zorgen om de aanstaande cultuuroorlog en apocalyps? Zit het uit met stijl en comfort! Natuurveilige septische oplossingen EN Feng Shui! Bomveilig en geschikt voor miljardairs! Misschien brandt de wereld, maar jij zit tien meter onder de grond met een glas Bordeaux '82! Doe het nu voor het te laat is.

7. 7. Hell Week

15 oktober 2025 (41 minuten)

Een herinnering van het Bureau Klachten en Geschillen: God U verbiedt ontgroenen. Studenten mogen geen denigrerende namen krijgen, geen vernederende kleding dragen of als een dier behandeld worden. Als je iets ziet, zeg dan wat! Niemand zal je een verrader vinden.

8. 8. Trojan

22 oktober 2025 (47 minuten)

Hallo {{Voornaam}} {{Achternaam}}. Je bent geselecteerd voor de sessie van 10.30 uur.** Kom op tijd. Als een sessie begonnen is, mogen studenten onder geen beding meer weg. Meld je bij Vance voor het lokaal als je aankomt. Veel succes! **Door het accepteren van deze uitnodiging accepteer je alle risico's verbonden aan deze activiteit, waaronder, maar niet beperkt tot, lichamelijke schade of dood.

avatar van Septua

Septua

Ze slaan nu wel echt door met het Homelander versus Starlight verhaal. Het was in The Boys al vrij duidelijk dat de positie van Homelander een parodie op Maga is maar het begint bij Gen V naar mijn mening irritante vormen te krijgen. Heb er altijd een hekel aan als schrijvers hun eigen politieke mening doordrammen, vooral in een show dat helemaal niet politiek begon. Voor mij slaat de satire compleet de plank mis omdat dit boodschappen zijn waar ik helemaal niet op zit te wachten als Europeaanse kijker.

avatar van wouds601

wouds601

Ook seizoen 2 kijkt weer lekker weg. genoeg gore en gekke shit te zien en het verhaal draait om de mysterieuze nieuwe decaan die school gaat leiden. Prima opbouw naar het einde met tussendoor wat leuke personages van "the boys" op toneel. En het lijkt erop dat seizoen 3 ook komt. 4.0*

avatar van Karst

Karst

Wederom een erg vermakelijk seizoen. Kijkt lekker weg. Goor en raar genoeg en verhaal is dun maar niet te. Moraal ligt er inderdaad wat dik boven en zal voor sommigen iets te veel van het goede zijn maar gezien de staat van de wereld heeft een fors deel van de mensheid oogkleppen op en moet het kennelijk met een moker door de dikke schedel heen geslagen worden.

Ik heb me prima vermaakt en op naar seizoen drie.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Bij vlagen herken je de botte humor van het origineel terug, maar de tienerperikelen gaan tegenstaan. Het lijkt sowieso alsof het een beetje op de automatische piloot gaat. Beetje knokken. Beetje emotie. Beetje gore. Een plotwending hier en een satirische knipoog daar. En uiteindelijk blijf je op je honger zitten naar de échte serie.

avatar van david bohm

david bohm

Minder verassend en fris. Wat teveel misplaatst drama ook. Blijft wel een lekkere serie om eens tussendoor te kijken.