• 8.901.786 stemmen

We Zijn Er Bijna! - Seizoen 12 (2023)

Alternatieve titel: Corsica en Sardinië

Afleveringen: 6

Speelduur: 4 uur en 35 minuten

Ontwikkeld door: Claudine Everaert

Met: Martine van Os

Oorsprong: Nederland

Datum van release: dinsdag 15 augustus 2023

Eerst uitgezonden op: NPO 1 (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot We Zijn Er Bijna!

Samen met presentatrice Martine van Os volgen we een groep vakantiegangers op leeftijd die een rondreis maakt met de caravan of de camper. Naast het reizen zelf is er ook aandacht voor de dagelijkse gebeurtenissen op de camping, de groepsactiviteiten en excursies van de vakantiegangers om zo een persoonlijk beeld van de deelnemers te geven.

Afleveringen Seizoen 12 (2023)

1. 1. Kennismaking aan de Italiaanse Kust

15 augustus 2023 (46 minuten)

We maken kennis met de ervaren reisleiders Gerard en Giesela. Ook zien we oude bekenden Japik en Jelly uit Friesland van tien jaar geleden terug. Verder maken we kennis met Brenda en Renée, twee buurvrouwen. Ze besloten samen het groepskampeeravontuur aan te gaan.

2. 2. Reisdagen in de Wolken

22 augustus 2023 (46 minuten)

De groep kampeerders staat op een strandcamping bij het stadje Calvi aan de westkust van Corsica. Reisleiders Gerard en Giesela nemen de deelnemers mee voor een stadswandeling naar de citadel van het oude havenstadje. De reis gaat verder van Calvi door het bergachtige binnenland naar Sagone.

3. 3. Start van de jeu-de-boulescompetitie

29 augustus 2023 (46 minuten)

De groep reist van de ruige westkust van Corsica naar de andere kant van het eiland, naar Porto Vecchio. Er is een excursie naar Bonifacio, de zuidelijkste stad van het eiland. De groep neemt afscheid van Corsica en maakt de oversteek naar het Italiaanse Sardinië.

4. 4. Spectaculaire jeepsafari

5 september 2023 (46 minuten)

De kampeergroep is aangekomen op Sardinië en maakt een boottocht door de Maddalena Archipel, die bekendstaat als de Cariben van Europa. Ook gaat de groep met jeeps op excursie door de binnenlanden van Sardinië.

5. 5. Spookstad in de Bergen

12 september 2023 (46 minuten)

Ze kennen elkaar niet, maar hebben één ding gemeen: liefde voor vakantie vieren met caravan of camper. We volgen achttien echtparen, twee buurvrouwen en één alleenreizende man in een groepsreis op de eilanden Corsica en Sardinië. Martine van Os reist mee en doet verslag.

6. 6. Afscheid op het Strand

19 september 2023 (45 minuten)

avatar van MovieHolic

MovieHolic

• 1989 stemmen

Dit seizoen viel me persoonlijk iets tegen, niet vanwege de eilanden, die waren mooi.

Maar meer vanwege de wat saaie / brave groep.

En het ging wat meer van de hak op de tak zo leek het me. "En toen was er nog de BBQ" en plots zie je geen beelden van de BBQ maar van de volgende morgen.