• 8.759.270 stemmen

Working: What We Do All Day - Seizoen 1 (2023)

Show titel: Working: What We Do All Day

Afleveringen: 4

Speelduur: 3 uur en 07 minuten

Ontwikkeld door: Davis Guggenheim, Laurene Powell Jobs, Jonathan Silberberg, Nicole Stott, Priya Swaminathan, Barack Obama, Caroline Suh, Michelle Obama en Tonia Davis

Met: Barack Obama

Datum van release: woensdag 17 mei 2023

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Working: What We Do All Day

Wat maakt een "goede" baan nou eigenlijk goed? In een ideale wereld zou elke baan elke werknemer een goed loon, een doel en een kans om te groeien bieden. Maar de manier waarop mensen geld verdienen en zichzelf van levensonderhoud voorzien is veel ingewikkelder. Vooral als er gekeken wordt naar de toenemende ongelijkheid waarmee veel Amerikanen tegenwoordig op de werkvloer te maken hebben. In deze documentaireserie worden deze nuances onderzocht en richten de makers zich op werknemers in drie verschillende sectoren: de thuiszorg, techniek en horeca.

Afleveringen Seizoen 1 (2023)

1. 1. Service Jobs

17 mei 2023 (47 minuten)

De ene moeder moet ontslag nemen door planningsproblemen, een andere voelt druk en probeert ballen in de lucht te houden. Het Pierre Hotel maakt zich zorgen over automatisering.

2. 2. The Middle

17 mei 2023 (45 minuten)

Naast een muziekcarrière werkt een man op uurbasis bij een bedrijf dat zelfrijdende auto's bouwt. Een thuiszorgmanager kampt met een tekort aan medewerkers door lage lonen.

3. 3. Dream Jobs

17 mei 2023 (49 minuten)

Een jonge vader geeft toe dat hij na werktijd aan zijn werk denkt en met collega's praat. Een lobbyist uit Mississippi komt op voor de worstelende zorgsector.

4. 4. The Boss

17 mei 2023 (46 minuten)

De oprichter van een thuiszorgorganisatie verlaagt haar salaris zodat ze haar werknemers meer loon kan geven. Een CEO geeft toe dat zijn bestuurderloze trucks banen gaan kosten.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.