• 8.899.358 stemmen

Ontwikkeld door: Giula Sandler, Belinda Bradley en Franz Docherty

Met: Katherine Langford, Mark Coles Smith en Robert Grubb

Oorsprong: Australië

Datum van release: zondag 4 september 2022

Eerst uitgezonden op: ABC (Australië)

• Viaplay Bekijk miniserie via Viaplay
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Savage River

Miki Anderson komt na een jarenlang verblijf in de gevangenis terug in het stadje Savage River, op het Australische platteland. Ze wil de draad van haar leven weer oppakken. De hechte gemeenschap van Savage River kan het verleden echter niet zomaar vergeten. Door Miki's aanwezigheid worden bovendien lang bewaarde geheimen opgerakeld.

Afleveringen

1. Aflevering 1

4 september 2022 (55 minuten)

2. Aflevering 2

11 september 2022 (55 minuten)

3. Aflevering 3

18 september 2022 (55 minuten)

4. Aflevering 4

25 september 2022 (55 minuten)

5. Aflevering 5

2 oktober 2022 (55 minuten)

6. Aflevering 6

9 oktober 2022 (55 minuten)

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Leuke mini serie. Wel ff wennen want we begonnen hieraan na House of the Dragons, en dat is wel een mega verschil natuurlijk.

Serie bezit voldoende mysterie en spanning.

avatar van IH88

IH88

Ja, zeker een aanrader deze serie. Een heel ander verhaal dan ik had verwacht, maar meer dan de moeite waard. Ik had meer een dramaserie verwacht over een vrouw die moet omgaan met een gemeenschap die haar liever kwijt dan rijk is, maar het verhaal ontwikkeld zich meer en meer tot een misdaad/politie serie. Het acteerwerk is niet geweldig, maar gelukkig draagt Langford de serie op haar schouders. Prima actrice.