• 9.369.466 stemmen

Primal - Seizoen 2 (2022)

Show titel: Primal

Afleveringen: 10

Speelduur: 3 uur en 41 minuten

Ontwikkeld door: Genndy Tartakovsky

Met: Aaron LaPlante (stemrol) en Laëtitia Eïdo (stemrol)

Datum van release: vrijdag 22 juli 2022

Eerst uitgezonden op: Adult Swim (Verenigde Staten)

• HBO Max Bekijk seizoen 2 via HBO Max
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Primal

In Primal volgen we Spear, een holbewoner en formidabele jager, aan het begin van de evolutie en Fang, een vrouwelijke dinosaurus die met uitsterven wordt bedreigd. Verbonden door tragedie, wordt deze onwaarschijnlijke vriendschap de enige hoop op overleven in een oerwereld vol met gewelddadige schepsels.

Afleveringen Seizoen 2 (2022)

1. 1. Sea of Despair

22 juli 2022 (22 minuten)

Spear en Fang reizen af naar het onbekende om Mira van haar ontvoerders te redden.

2. 2. Shadow of Fate

22 juli 2022 (23 minuten)

Spear en Fang raken van elkaar gescheiden in een vreemd, nieuw land.

3. 3. Dawn of Man

29 juli 2022 (22 minuten)

De zoektocht naar Mira leidt Spear en Fang naar een dorp van gevreesde krijgers.

4. 4. The Red Mist

5 augustus 2022 (23 minuten)

Spear en Fang proberen Mira te redden van de krijgersstam die haar tot slaaf heeft gemaakt.

5. 5. The Primal Theory

11 augustus 2022 (21 minuten)

Een nacht vol verschrikkingen onthult de ware oorsprong van de mens.

6. 6. Vidarr

19 augustus 2022 (23 minuten)

Spear, Fang en Mira worden opgejaagd door de laatste inwoners van een dorp waar die een bloedbad hebben aangericht.

7. 7. The Colossaeus, Part I

26 augustus 2022 (22 minuten)

De reis naar huis van Spear, Fang en Mira staat op het spel als ze een mysterieuze bedreiging tegenkomen op zee.

8. 8. The Colossaeus, Part II

2 september 2022 (21 minuten)

Spear en Fang worden als oorlogsinstrumenten gebruikt door de tirannieke Koningin op een indrukwekkend slagschip, de Colossaeus.

9. 9. The Colossaeus, Part III

9 september 2022 (20 minuten)

Spear, Fang en Mira ondernemen een gedurfde ontsnappingspoging van de Colossaeus en de Koningin die het op hun leven voorzien heeft.

10. 10. Echoes of Eternity

16 september 2022 (24 minuten)

Een oude wraakdemon keert terug om amok te maken.

avatar van Gerlof78

Gerlof78

Ok van S2, alle tot nu toe 4 afleveringen gezien en man wat is dit bruut zeg, mooie opbouw en er gebeurt zat. Ik hoop dat hier via deze site meer mensen deze serie wardeeren en ook zien gaan.

avatar van clubsport

clubsport

de serie was weer sterk , maar de laatste aflevering kon me helaas niet zo bekoren