• 9.377.836 stemmen

Ontwikkeld door: Amalie Næsby Fick en Nikolaj Feifer

Met: Josephine Park, Olivia Joof Lewerissa en Simon Sears

Oorsprong: Denemarken

Datum van release: woensdag 8 juni 2022

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Skruk

De vruchtbaarheidsdokter Nana hield zich eerder alleen maar bezig met andere mensen zwanger te krijgen, maar na een wilde nacht op de kliniek bevrucht ze in een beschonken toestand zichzelf met met het sperma van haar ex-vriend. Na deze succesvolle inseminatie neemt haar leven een andere wending, die zowel grote als kleine catastrofes katapulteert. Hierin probeert ze haar zwangerschap uit te leggen aan anderen, aangezien je zoiets niet voor iedereen uiteindelijk verborgen kan weten te houden. Ook probeert ze haar verloren liefde terug te winnen.

Afleveringen Seizoen 1 (2022)

1. 1. The One That Got Away

8 juni 2022 (33 minuten)

Vruchtbaarheidsarts Nana doet een verontrustende ontdekking over haar kans om zwanger te worden. Ze legt weer contact met een ex en neemt een impulsieve beslissing.

2. 2. Hvad Er Din Store Hemmelighed?

8 juni 2022 (32 minuten)

Nana probeert de gevolgen van haar dronken avond in te perken. Als ze zich ziek begint te voelen, probeert ze de oorzaak ervan te achterhalen.

3. 3. Du Ligner En, Der Er Ved At Kaste Op?

8 juni 2022 (26 minuten)

Nana wil haar fout verbergen en bedenkt een plan om Mathias middels een Grieks etentje het hof te maken. Søren krijgt een vaste aanstelling bij de vruchtbaarheidskliniek.

4. 4. Har du Fortalt Ham Det?

8 juni 2022 (30 minuten)

Na een schokkende onthulling neemt Nana contact op met Mathias en overweegt ze om tegen Søren te liegen over de vader van haar baby.

5. 5. Det Er Dig!

8 juni 2022 (30 minuten)

Nana krijgt te maken met meer gevolgen van haar dronken inbraak bij de spermabank. Een onverwachte bezoeker zorgt voor opschudding in de kliniek.

6. 6. Skal Vi Sige Tillykke?

8 juni 2022 (31 minuten)

Als Nana het vertrouwen van dierbaren en klanten verliest, bereikt ze een breekpunt. Zal ze voor het eerst in haar leven eindelijk de waarheid moeten vertellen?

avatar van Suitehome

Suitehome

Zesdelige Deense romantische dramady die uitgaat van een wonderlijke premisse: wat gebeurt er als fertiliteitsarts Nana (Josephine Park) zichzelf insemineert met zaad van een ex, in de kliniek waar zij werkt? Een hoop gedoe, zo zien we. Nana is onsuccesvol in de liefde, haar biologische klok tikt en vanuit haar praktijk als arts weet ze dat vruchtbaarheidsproblemen vragen om sensitiviteit. Skruk stipt ethische kwesties luchtig aan, maar de vele subplots leiden af van waar het werkelijk om draait. Deze romcom is nergens onderhoudend, grappig, romantisch of dramatisch. Less is more.

avatar van lang pee

lang pee

Deze serie zou romantisch moeten zijn, luchtig, komisch, deze romcom is dit absoluut niet. Ik ben een grote fan van de Deense cinema, zowel de films als de series, maar niet alles kan goed zijn natuurlijk. Een land met zo weinig inwoners en zoveel topacteurs, en wij hier in Belgie zitten met een hoop klungelaars....