• 155.378 films
 • 9.292 series
 • 27.638 seizoenen
 • 604.195 acteurs
 • 345.997 gebruikers
 • 8.758.503 stemmen
Avatar
 
banner banner

McLeod's Daughters - Seizoen 6 (2006)

3,45 11 stemmen

Show titel: McLeod's Daughters

IMDb beoordeling: 7,3 (6.356)

Afleveringen: 32

Speelduur: 1 dag

Ontwikkeld door: Posie Graeme-Evans en Caroline Stanton

Met: Aaron Jeffery, Rachael Carpani en Simmone Mackinnon

Oorsprong: Australië

Datum van release: woensdag 15 februari 2006

Eerst uitgezonden op: Nine Network (Australië)

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

 • tv Aflevering 26 - vandaag om 16:49 uur op SBS 9

Plot McLeod's Daughters

McLeod's Daughters draait om twee zussen, Claire en Tess McLeod, die sinds hun kinderjaren gescheiden van elkaar leven. Tess leeft in de grote stad met haar moeder, Ruth Silverman, terwijl Claire op het platteland woont met hun vader, Jack McLeod. Als Jack in 2001 overlijdt, erven beide zussen een deel van de grote boerderij, Drovers Run.

Afleveringen Seizoen 6 (2006)

 1. 1. Lost and Found

  15 februari 2006 (45 minuten)

  Er is een week voorbij gegaan sinds de brand en Alex mysterieuze verdwijning. Tess voelt zich weer wat meer zichzelf en begint zich langzaam aan te passen aan het werk op Drovers Run. Maar net wanneer ze weer aan het werk gaat, krijgt ze een telefoontje dat voor een terugslag zorgt.

 2. 2. Truth Hurts

  22 februari 2006 (45 minuten)

  De verloving van Alex en Fiona wordt publiekelijk bekend gemaakt door een humeurige Harry. Ondertussen probeert een jaloerse Stevie meer te weten te komen over Fiona's verleden. Tess vraagt Jodi in het huis in te trekken en laat Kate hierdoor, letterlijk en figuurlijk, in de kou staan.

 3. 3. Kiss of Death

  1 maart 2006 (45 minuten)

  Stevies one night stand leidt tot wraak die Drovers Run in gevaar brengt. Ondertussen ontdekt Terry dat Moira in de garage woont en wanneer Jodi achter Robs geheim komt, groeien ze dichter naar elkaar toe.

 4. 4. Luck Be a Lady

  8 maart 2006 (45 minuten)

  Met het verlies van hun organische status en geen vooruitzicht op nieuwe kopers, hebben de vrouwen van Drovers Run moeite om hun hoofd boven water te houden. Ondertussen, in een poging te helpen, gaat Stevie gokken met Drovers geld. Sandra maakt gebruik van Drovers Runs slechte status door een deal van Tess met een koper te verpesten.

 5. 5. The Real McLeod

  29 maart 2006 (45 minuten)

  Na een angstige gebeurtenis rond haar zwangerschap, biedt Tess haar deel van Drovers Run aan Jodi aan. Ondertussen vecht Jodi voor wat respect van de lokale boeren. Harry ontvangt doodsbedreigingen en Leo keert terug naar de stad en wil een deal sluiten met Stevie.

 6. 6. The Calling

  5 april 2006 (45 minuten)

  Net wanneer Tess haar leven weer een beetje op orde lijkt te krijgen, maakt een telefoontje uit Argentinië daar weer een einde aan. De Australische ambassade in Argentinië adviseert Tess dat ze begrafenismaatregelen moet treffen omdat Nicks overblijfselen worden op gestuurd. Fiona is teleurgesteld wanneer een freelance contract met haar oude werkgever niet door gaat. Wanneer ze zichzelf probeert te bewijzen tegenover Alex, brengt ze Tess echter in levensgevaar.

 7. 7. What Lies Beneath

  26 april 2006 (45 minuten)

  Tess blijdschap om Nicks terugkomst wordt tegen gehouden door de angst dat het allemaal maar een droom is. Ze vindt het moeilijk te geloven dat, net wanneer ze geaccepteerd heeft dat Nick nooit meer terug zal komen, hij morgen weer bij haar zal zijn. Stevie belooft haar dat de nachtmerrie van de afgelopen tijd snel over zal zijn; Alles komt goed zodra Nick er weer is..

 8. 8. Where the Heart Is

  3 mei 2006 (45 minuten)

  Na een week terug te zijn in Australië, vindt Nick het moeilijk om zich aan te passen aan het dagelijks leven. Bij Killarney hebben ze hem niet nodig en dus laat hij zijn ogen vallen op Wilgul waar hij snel het fokprogramma wil beginnen waar hij in Argentinië de kans niet voor heeft gehad. Hij raakt geobsedeerd door dit plan en wanneer Tess ontdekt dat hij ook nog wat werk doet voor een collega in Argentinië, beschuldigd ze hem ervan dat hij zijn oude baan terug wil, ondanks de gebeurtenissen van de afgelopen tijd.

 9. 9. Deliver Us From Evil

  10 mei 2006 (45 minuten)

  Rob en Jodi worden achtervolgd door huurmoordenaar Tom. Ze zetten het op een lopen, maar ze blijven in het vizier van de scherpschutter. De hel breekt helemaal los als Jodi’s mobiele telefoon overgaat. Rob krijgt een kogel in de borst. Kate schrikt als ze Patrick tegen het lijf loopt. Hij logeert bij zijn broer Dave en zorgt er voor de verrassing van de dag. Meg wil met Terry de draad terug oppikken, maar hij houdt het been stijf…

 10. 10. The Big Commitment

  17 mei 2006 (45 minuten)

  Meg en Terry besluiten hun gemeenschappelijke droom te realiseren en een lange reis te maken. Het nieuws slaat bij Jodi in als een bom. Zij is immers volop in de weer met het organiseren van haar moeders huwelijk en vreest dat alles in het water zal vallen nu Meg en Terry halsoverkop willen vertrekken. Ook Patrick wil liever vandaag nog dan morgen Drovers Run verlaten. Zijn plan valt echter in duigen wanneer hij een ongeluk krijgt bij het lassen. Alex wil het ijs tussen Stevie en Fiona breken en stuurt de dames samen op pad om een paard te kopen…

 11. 11. Bite the Bullett

  31 mei 2006 (45 minuten)

  Stevie, Jodi en Kate schrikken wanneer Regan bij hen komt binnenvallen. Ze is over haar toeren en wil Tess dringend spreken. Zodra ze hoort dat Tess terug in Argentinië woont, verdwijnt ze even snel als ze gekomen is. De radeloze Regan gaat dan op zoek naar Dave, maar ze kan ook hem niet vinden. Ze besluit daarop Drovers Run te verlaten, maar ze krijgt een lekke band. Fiona helpt haar uit de nood, maar ze komt lelijk ten val bij het vervangen van het wiel. Fiona, die ervan droomt om snel kinderen te krijgen met Alex, stort in wanneer de dokter haar duidelijk maakt dat ze onvruchtbaar is…

 12. 12. Second Best

  7 juni 2006 (45 minuten)

  Alex en Fiona hebben de uitnodigingen voor hun bruiloft verstuurd en zijn druk aan het plannen. Fiona ziet in dat het best mogelijk is dat Nick niet terug naar Australië kan komen om Alex getuige te zijn en adviseert hem om een tweede keuze te maken. Alex heeft geen idee wie dat zou moeten zijn totdat hij op het idee komt Stevie te vragen. Dit is wel het laatste wat Stevie zou willen doen maar, voor Alex, stemt ze toch in met het idee.

 13. 13. The Trouble with Harry Ryan

  14 juni 2006 (45 minuten)

  Terwijl Jodi op weg terug is naar Drovers wordt ze gebeld. Ze kijkt even niet naar de weg, maar wanneer ze weer opkijkt is het te laat Ze kan de tegemoetkomende auto niet meer ontwijken. Een gewonde en geschokte Jodi klimt uit haar auto en rent naar de andere auto. Ze kan haar ogen niet geloven wanneer de andere bestuurder Harry Ryan blijkt te zijn.

 14. 14. The Legend of Harry Ryan

  21 juni 2006 (45 minuten)

  Alex worstelt met de dood van zijn vader. Plots spreekt iedereen over Harry alsof hij een heilige was en dat irriteert hem. Wanneer hij de juiste woorden niet kan vinden voor zijn toespraak op de begrafenis, besluit hij in Harry’s persoonlijke spullen te rommelen. Hij vindt er een medaille van een bokswedstrijd op naam van Karl Weatherdon. Alex gaat op zoek naar de kerel en ontdekt zo de ware levenswandel van zijn vader. Stevie voelt zich schuldig voor Harry’s dood. Die bewuste namiddag maakte ze ruzie met hem en ze vermoedt dat hun discussie de fatale hartaanval heeft veroorzaakt.

 15. 15. Second Chances

  12 juli 2006 (45 minuten)

  Meg krijgt op een blauwe maandag het bezoek van haar ex-man Kevin. Jodi vreest dat hij nog altijd in de waan leeft dat hij haar vader is en ze vertelt hem de waarheid. Ze heeft met Kevin te doen, die ook nog eens met financiële problemen kampt. Jodi besluit hem een grote som toe te stoppen, zodat hij zijn schulden kan afbetalen. Maar dan ontdekt ze dat hij voor zijn komst naar Drovers Run al wist dat hij niet haar biologische vader is…

 16. 16. Secrets and Lies

  19 juli 2006 (45 minuten)

  Het is één dag voor de bruiloft van Alex en Fiona en, alsof ze het hier nog niet moeilijk genoeg mee heeft, moet Stevie ook nog een hele dag met Fiona doorbrengen. Wanneer Fiona van haar paard valt lijkt er eerst niks aan de hand te zijn en verzekert ze de meiden van Drovers Run dat alles goed gaat, maar wanneer Alex er achter komt reageert hij heel wat minder rustig.

 17. 17. The Life of Riley

  26 juli 2006 (45 minuten)

  Wanneer de meiden van Drovers Run een doodgeschoten wild paard vinden, verdenken ze de knappe vreemdeling Riley ervan de moordenaar te zijn. Wanhopig om deze paarden te redden, komen de meiden in direct contact met de raadselachtige Riley. Haar voordeel halend uit de afwezigheid van Alex, verhuisd Sandra weer terug naar Killarney met het idee dat zij Harrys plannen met het bedrijf waar moet maken.

 18. 18. Wild Horses

  2 augustus 2006 (45 minuten)

  Fiona is terug uit Argentinië. Het zint haar niet dat Sandra teruggekeerd is naar Killarney, maar toch kan ze niets ondernemen. Stevie heeft maar een dag en een nacht om een paard klaar te krijgen voor verkoop. De hulp van Riley is meer dan welkom, maar hij laat het afweten. Jodi probeert Regan duidelijk te maken dat ze moet leren paardrijden als ze haar steentje wil bijdragen op Drover’s Run, maar zij lost het probleem op haar manier op…

 19. 19. The Great Temptation

  9 augustus 2006 (45 minuten)

  De zaken gaan goed op Drovers Run wanneer Jodi een groot contract met een veehandelaar binnenrijft. Maar wanneer het vee klaar staat om weggevoerd te worden, ontdekt Dave dat een van de dieren besmet is met een gevaarlijk virus. De overeenkomst valt bijgevolg in het water. Regan ontdekt dat er kwaad opzet in het spel is. Ondertussen schrikt Moira wanneer haar ex-man voor de deur staat. Ze probeert Hugh af te schepen, maar hij smeekt haar om een tweede kans….

 20. 20. Suspicious Minds

  16 augustus 2006 (45 minuten)

  Kate begint zich af te vragen of Stevie niet verantwoordelijk was voor Harry Ryans dood. Riley ontdekt dat een paardentrainer in de buurt zijn dieren mishandelt. Kate en Patrick beleven een hete nacht, tot Kate wordt afgeleid door haar eigen gedachten.

 21. 21. Days of Reckoning

  23 augustus 2006 (45 minuten)

  Kate realiseert zich dat ze Stevie niet had moeten aangeven bij de politie. Als Alex terugkomt, doet Fiona of ze een miskraam heeft gehad. Jodi trekt Drovers Run terug uit de cooperatie, nadat het dorp zich tegen Stevie heeft gekeerd.

 22. 22. Scratch the Surface

  20 september 2006 (45 minuten)

  Stevie heeft het niet meer, wanneer Leo terugkomt terwijl ze net bezig is te bewijzen dat hij Harry Ryan heeft vermoord. Alex komt erachter dat Fiona heeft gelogen over de zwangerschap. Ze bekent, in de hoop dat hij Sandra voorgoed wegstuurt.

 23. 23. For Better or Worse

  27 september 2006 (45 minuten)

  Drovers krijgt een deal aangeboden gekregen waarbij ze veel gelde zouden kunnen verdienen. Voorzichtig dat Stevie hier niet achter komt, discussiëren de anderen of ze de deal aanmoeten nemen of niet. Als Stevie in de gevangenis terecht zou komen, zouden ze iemand anders aan moeten nemen om hen met al het werk te helpen. Door deze kwestie krijgen Jodi en Kate ruzie. Fiona en Alex spreken af om nog een poging te wagen hun huwelijk te redden. Fiona doet er alles aan om indruk op Alex te maken, beginnende met een topadvocaat te regelen voor Stevie.

 24. 24. The Eleventh Hour

  4 oktober 2006 (45 minuten)

  Stevie krijgt te horen dat haar rechtzaak plotseling is verschoven, waardoor ze nog maar één dag op Drovers heeft. Alex is kwaad op Riley wanneer er op mysterieuze wijze allerlei hekken open blijven staan op Killarney. Fiona meldt zich aan bij de CFS om zo wat meer in te burgeren bij haar omgeving en om, wat nog belangrijker is, haar huwelijk te redden.

 25. 25. Old Wrongs

  11 oktober 2006 (45 minuten)

  Stevies dochter Rose komt voor een maand naar Drovers Run, waar ze haar moeder voor het eerst in twee jaar weer zal zien. Stevie ziet dit als een kans hun relatie weer opnieuw op te bouwen, maar Rose ziet dit helaas anders. Ze zegt naar Drovers te zijn gekomen voor de werkervaring en dat een relatie met haar moeder er niet meer in zit. In Stevies gedachten is ook de zoen met Alex.

 26. 26. Handle with Care

  18 oktober 2006 (45 minuten)

  Rose valt voor de charmes van Leo en besluit haar relatie met hem geheim te houden voor haar moeder. Ze regelt geheime afspraken met de veel oudere Leo. Rose is duidelijk verliefd aan het worden maar voelt Leo wel hetzelfde, of houdt hij er een geheime agenda op na? Wanneer Jodi en Riley gedwongen tijd met elkaar door brengen, halen ze allerlei grappen met elkaar uit wat er toe leidt dat Riley wat opener wordt n aar Jodi toe. Wanneer een huwelijksaanzoek van Dave uitblijft, besluit Regan het heft in eigen handen te nemen en vraagt Dave of hij met haar wil trouwen. Regan is er kapot van, als Dave haar niet serieus neemt en denkt dat het allemaal een grap is.

 27. 27. Guess Who's Coming to Dinner

  25 oktober 2006 (45 minuten)

  Nadat Rose en Stevie enthousiast een etentje organiseren voor Roses mysterieuze man zijn de meiden geschokt wanneer ze erachter komen wie blijkt te zijn. Aangespoord door Regan zich rustig te houden tijdens het etentje, doet Stevie zo aardig mogelijk tegen Leo, om Rose niet te verliezen.

 28. 28. One Perfect Day

  1 november 2006 (45 minuten)

  Jodi heeft een nieuwe idee voor Gungellan Fresh, maar krijgt meteen met Phil Rakich te maken die het weer niet met haar eens is en Jodi een flinke preek geeft. Riley hoort dit aan en neemt wraak door Phil publiekelijk voor gek te zetten. Phil is woedend en dreigt en aan te klagen. Stevie en Rose gaan naar de stad om te winkelen, waar ze Fiona en Alex tegenkomen die naar een arts zijn geweest.

 29. 29. Winners and Losers

  8 november 2006 (45 minuten)

  Wanneer Alex samen met Fiona terugkomt uit de stad, is Stevie bang dat hij van gedachten veranderd is. Alex beloofd echter dat hij Fiona die middag zal verlaten en ze spreken af voor later die dag. Wanneer Alex Fiona probeert te vertellen dat hun huwelijk over is, heeft ze gelijk door dat er meer aan de hand is. Patrick en Jodi maken ruzie over wie Kate het beste kent. Terwijl Jodi er van overtuigt is dat zij dat is, weet Kate het nog niet zo zeker. Om dit probleem voor eens en altijd uit de wereld te helpen, besluit Kate dat er maar één ding opzit, een Kate quiz.

 30. 30. Damage Control

  15 november 2006 (45 minuten)

  Jodi krijgt last van nachtmerries over haar achtervolging met Rob, terwijl ook Stevie en Alex geen goede nachtrust krijgen. Alex denkt dat Stevie en verhouding met een andere man heeft en beseft hierdoor zijn gevoelens voor haar. Fiona mag het ziekenhuis verlaten en dat levert wat ongemakkelijke situaties tussen het net uit elkaar zijnde koppel. Fiona keert terug op Killarney om haar tassen te pakken.

 31. 31. Risk

  22 november 2006 (45 minuten)

  Dave krijgt een baan aangeboden in Afrika voor twee. Hoewel hij wel in de verleiding komt, verzekerd hij zichzelf en de rest dat hij niet geïnteresseerd is. Kate wint de Young Farmers Award maar loopt het risico de man van wie ze houdt te verliezen wanneer Patrick erachter komt dat hij Kate niet zo goed kent als hij dacht, en zeker niet zo goed als zijn broer Dave. Alex krijgt een deal van Phil Rakich aangeboden die hij alleen aan kan nemen, wanneer hij zijn afspraken met Drovers niet na komt.

 32. 32. Twenty Questions

  29 november 2006 (45 minuten)

  Kate weet niet meer wat ze moet doen. Dave heeft besloten naar Afrika te gaan en steeds wanneer Kate hem ziet krijgt ze dagdromen waarin Dave zijn liefde aan haar verklaard. Jodi daagt haar uit Dave te vertellen dat ze nog steeds van hem houdt, maar Kate wil dit niet. Ze wil hem niet in de weg staan bij zijn plannen en Kate is ook bang dat haar hart weer gebroken zal worden.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.