• 9.378.503 stemmen

Deaf U - Seizoen 1 (2020)

Show titel: Deaf U

Afleveringen: 8

Speelduur: 2 uur en 33 minuten

Ontwikkeld door: Nyle DiMarco

Met: Alexa Paulay-Simmons, Rodney Burford en Dalton Taylor

Datum van release: vrijdag 9 oktober 2020

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Deaf U Seizoen 1 (2020)

In het eerste seizoen volgen we Rodney Burford, Cheyenna Clearbrook, Alexa Paulay-Simmons, Daequan Taylor, Renate Rose, Tessa Lewis en Dalton Taylor.

Afleveringen Seizoen 1 (2020)

1. 1. My Left Ear Broke as S**t

9 oktober 2020 (21 minuten)

De vonken springen over als Daequan iets gewaagds vraagt en Dalton indruk wil maken op een nieuwkomer. Alexa en Rodney bespreken de sociale kring van de dovengemeenschap.

2. 2. I Have So Many Questions

9 oktober 2020 (20 minuten)

Na zijn gesprek met Alexa kijkt Daequan nog eens goed naar zijn verleden. Cheyenna maakt een nieuwe video voor haar volgers en dat vindt het eliteclubje niet leuk.

3. 3. Am I Not Deaf Enough?

9 oktober 2020 (19 minuten)

Tijdens Rodney's familiediner vertelt Daequan over zijn moeder. Renate speelt een stuk over Tayla tijdens een poëziewedstrijd. Alexa deelt een geheim met Tessa.

4. 4. Are You over Me?

9 oktober 2020 (19 minuten)

Het is tijd voor de date van Daequan en Raelynn. Alexa praat bij met haar moeder tijdens de lunch. Alexa en Daequan denken na over hun verleden.

5. 5. Do You Usually Bring Girls Here?

9 oktober 2020 (17 minuten)

Renate is in therapie en onderzoekt haar woedeprobleem. Rodney vraagt Cheyenna naar de status van hun relatie. Dalton en Alexa flirten in het zwembad.

6. 6. So, I Smash Things

9 oktober 2020 (19 minuten)

Alexa gaat naar de brouwerij en bezoekt Dalton... en Zane. Cheyenna eet laat op de avond een hapje met Rodney. Renate probeert haar nieuwe therapie uit.

7. 7. I Really Love You, Blah, Blah, Blah

9 oktober 2020 (18 minuten)

Cheyenna vertelt over haar jeugdtrauma. Ergens anders heeft Daequan het over zijn toekomst met Raelynn. Het gaat er heftig aan toe tijdens een Halloweenfeestje.

8. 8. It's Time to Grow Up

9 oktober 2020 (20 minuten)

De welkomstweek begint en daarmee ook het footballseizoen van Rodney en Dalton. Cheyenna uit haar frustraties over de elite. Alexa en Daequan halen de familiebanden aan.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.