• 9.378.190 stemmen

Sky Rojo - Seizoen 2 (2021)

Show titel: Sky Rojo

Afleveringen: 8

Speelduur: 3 uur en 43 minuten

Ontwikkeld door: Álex Pina

Met: Verónica Sánchez, Lali Espósito, Yany Prado en Lali Espósito

Oorsprong: Spanje

Datum van release: vrijdag 23 juli 2021

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 2 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Sky Rojo

Drie vrouwen, Coral, Gina en Wendy, hebben bijna hun hele leven als prostituee gewerkt. Nu zijn ze het zat en gezamenlijk met de noorderzon vertrokken om te ontdekken wat de wereld hen nog meer te bieden heeft. Terwijl ze er in een cabriolet vandoor gaan, worden ze op de hielen gezeten door hun pooier en twee handlangers die hen met harde hand terug het circuit in proberen te sleuren. De dames geven zich echter niet zo makkelijk gewonnen en gaan geen enkele vorm van geweld uit de weg om hun vrijheid te behouden.

Afleveringen Seizoen 2 (2021)

1. 1. Las Putas no Besaban en la Boca

23 juli 2021 (24 minuten)

Wendy is gewond en wil wraak nemen op Christian, die wanhopig op zoek is naar Moisés. Coral neemt een belangrijke beslissing over Romeo's leven.

2. 2. El Talento de los Miserables

23 juli 2021 (30 minuten)

Gina en Wendy besluiten tot een gijzelaarsruil om Coral terug te krijgen. Hun ontsnapping brengt nieuwe uitdagingen met zich mee.

3. 3. El Miedo Pesa Diez Mil Toneladas

23 juli 2021 (30 minuten)

Coral probeert zichzelf en haar twee vriendinnen te redden uit hun benarde situatie. Het feest van Moisés en Romeo in de club heeft ondanks alles een zwart randje.

4. 4. La Noche que Estuvimos Muertas

23 juli 2021 (28 minuten)

Moisés zoekt raad bij een vriendin wanneer zijn schuldgevoel hem bijna te veel wordt. De vrouwen zitten nog steeds onder de grond en Wendy vraagt Coral om een gunst.

5. 5. La Caja Negra de las Putas

23 juli 2021 (23 minuten)

Coral heeft een nieuw plan opgevat om wraak te nemen op Romeo. Wendy weet iemand die hen kan helpen. Moisés en Christian moeten nog een laatste hindernis nemen.

6. 6. Langosta para los Condenados

23 juli 2021 (25 minuten)

Gina bedenkt een creatieve oplossing om aan wapens te komen. Wendy roept Fermín ter verantwoording. Romeo herinnert Christian aan hun gedeelde verleden.

7. 7. Podridas y Radiantes

23 juli 2021 (23 minuten)

Na een gewelddadig incident in het hotel zetten de vrouwen samen met Fermín hun overvalsplan in gang. Ook Moisés en Christian beramen een beroving.

8. 8. Personas Tóxicas

23 juli 2021 (40 minuten)

De strijd om geld, gerechtigheid en vergelding woedt voort. Alle partijen betalen hun tol, de verhoudingen verschuiven en het aantal slachtoffers loopt op.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Na een fabuleus 1ste seizoen, is dit 2de toch allemaal, net ietsje minder, het blijft sowieso lekkere serie, die vlotjes wegkijkt, maar eerste seizoen was nu eenmaal vetter.

avatar van hatebreeder

hatebreeder

Het tweede seizoen vond ik zelfs nog wat leuker dan het eerste seizoen. Wat mij betreft mag er een derde seizoen komen, maar of die er ook gaat komen is volgens mij nog maar de vraag.

avatar van kinkymen

kinkymen

Nee, dit 2e seizoen was hem niet en met moeite uitgekeken.
Het 1e seizoen was verrassend en keek lekker weg, maar het verhaaltje heeft te weinig om het lijf en had bij 1 seizoen moeten blijven.
Aflevering 1 van dit 2e seizoen begint gelijk met herhaling van zetten. De meiden zijn de ergste dingen aangedaan, maar als ze de kans hebben om de pooiers terug te pakken doen ze het om zo'n kinderlijke manier dat je al weet dat 10min later het kat en muis spel weer andersom zal zijn.
Voorbeeld: de clubbaas ligt half dood op grond, maar ipv weg te vluchten gaat ze aan de drank en drugs en gaat dansen in de sexclub met alle criminelen om haar heen. Hoe dom kun je zijn?

avatar van DjFrankie

DjFrankie