Kleding, of het ontbreken ervan, kan mensen samenbrengen, of ze nu een leven vieren, schitteren op de dansvloer of naakt aan het houtbewerken zijn.
2. Lost & Found
Verlies doet pijn, en inspireert. Een schaambuidel wordt opgeknapt en een carrière leeft op. Een verdwaalde jas leidt tot avontuur en geairbrushte T-shirts eren de doden.
3. Beginnings
Auteur Emily Spivack herontdekt het eerste wat ze ooit droeg. Maar dat is pas het begin van een kijkje in de herkomstverhalen van kleding en hoe deze een leven vormgeven.
4. Growing Up
Genderneutrale b'nai mitzvah-kleding, een footballbroek gedragen door een Koerdisch-Amerikaanse speler, een sexy jockstrap voor een schrijver - iedereen groeit anders op.
5. Uniform
Beschermende, praktische uniformen krijgen een nieuw leven: een klaar-over weigert gelabeld te worden, een kunstenares is graag anoniem, en een wetgever valt graag op.
6. Chance
Lekker losgaan. Deze dames zetten in Las Vegas groots in, wagen zich aan profworstelen, geven je een kijkje in Black nightlife en stralen zelfs op het toneel als Charo.
7. Survival
Designerleggings en hoodie een zaak van leven en dood? Een creatieveling denkt terug aan de aidsuitbraak in LA en een vader gaat op zoek naar tekenen van zijn dode zoon.
8. Love
Een zanger uit Vegas omarmt zijn innerlijke Elvis, laarzen brengen een gedumpte liefde terug, en een deken lapt een familie op. De liefde zit verweven in onze kleding.