• 148.894 films
 • 8.180 series
 • 24.955 seizoenen
 • 546.856 acteurs
 • 323.711 gebruikers
 • 8.482.691 stemmen
Avatar
 
banner banner

New Amsterdam - Seizoen 3 (2021)

2,86 7 stemmen

Show titel: New Amsterdam

IMDb beoordeling: 8,0 (36.227)

Afleveringen: 18

Speelduur: 12 uur en 54 minuten

Ontwikkeld door: David Schulner

Met: Ryan Eggold, Freema Agyeman en Janet Montgomery

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: dinsdag 2 maart 2021

Eerst uitgezonden op: NBC (Verenigde Staten)

 • On Demand:

 • Videoland Bekijk seizoen 3 via Videoland
 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot New Amsterdam

De briljante en charmante Dr. Max Goodwin is de nieuwste medische directeur van het oudste openbare ziekenhuis in Amerika. Zijn doel is om de bureaucratie te bestrijden en uitzonderlijke zorg te bieden. Hoe kan hij helpen? Dr. Goodwin wil de status quo verstoren en bewijzen dat hij er alles aan zal doen om dit onderbezette, slecht gefinancierde en ondergewaardeerde ziekenhuis nieuw leven in te blazen. Het enige ziekenhuis ter wereld dat ebola patiënten, gevangenen van Rikers Island en de president van de Verenigde Staten onder één dak kan onderbrengen. Hij wil het ziekenhuis terugbrengen naar de glorietijd waarin het op de kaart werd gezet.

Afleveringen Seizoen 3 (2021)

 1. 1. The New Normal

  2 maart 2021 (43 minuten)

  Er is een vliegtuig neergestort in de East River. En dat terwijl New Amsterdam nog maar nauwelijks is bekomen van de coronapandemie. Er komen onderzoekers langs om de bemanningsleden te ondervragen. In een race tegen de klok probeert Iggy de piloot te helpen de waarheid te achterhalen.

 2. 2. Essential Workers

  9 maart 2021 (43 minuten)

  Max is gebroken als hij ziet welke gevolgen zijn beleid heeft. Bloom doet verrassende inzichten op over Iggy.

 3. 3. Safe Enough

  16 maart 2021 (43 minuten)

  Max is fel tegenstander van een voorstel dat New Amsterdam meer omzet zou kunnen opleveren. Iggy is geen fan van het nieuwe e-health systeem en verzet zich ertegen. Tijdens de behandeling van een geliefde ex-patiënt ontdekt Sharpe een opmerkelijke trend.

 4. 4. This Is All I Need

  23 maart 2021 (43 minuten)

  Max wil Luna terugbrengen naar New York en reist af naar Connecticut. Als hij Luna bij haar grootouders ziet, vraagt hij zich af of dit wel zo'n goed idee is. Bloom onderneemt actie om ervoor te zorgen dat haar personeel zich veilig voelt op het werk. Sharpe krijgt te maken met een familienoodgeval en vindt het moeilijk om een beroep op Dr. Cassian Shin te doen.

 5. 5. Blood, Sweat & Tears

  30 maart 2021 (43 minuten)

  Sharpe ontdekt dat de bloedvoorraad van het ziekenhuis op een gevaarlijk laag niveau is gekomen. Max bedenkt een plan om New Amsterdam uit de problemen te helpen. Reynolds heeft vrede met zijn nieuwe functie en realiseert zich dat hij het een en ander van Bloom kan leren. Iggy helpt een patiënt negatieve gedachten het hoofd te bieden.

 6. 6. Why Not Yesterday

  6 april 2021 (43 minuten)

  Max is op een missie. Hij wil het heersende racismeprobleem binnen het ziekenhuis oplossen. Bloom wordt er door een patiënt aan herinnerd dat niets is wat het lijkt. Sharpe bekommert zich over een familiekwestie en raakt overdonderd. Reynolds probeert zichzelf te beheersen tijdens de behandeling van een vader en een zoon.

 7. 7. The Legend Of Howie Cournemeyer

  13 april 2021 (43 minuten)

  Op de nationale hiv-testdag biedt Max gratis zorg aan alle hiv-positieve patiënten die naar New Amsterdam komen. Iggy kijkt ontzettend uit naar de terugkeer van een vriend. Sharpe ontdekt dat ze misschien meer moet doen om haar nichtje te helpen.

 8. 8. Catch

  20 april 2021 (43 minuten)

  Gekleurde vrouwen zouden ongelijk behandeld worden tijdens hun bevalling. Max kan niet anders dan deze zaak te onderzoeken. Bloom moet het zien te rooien op een overvolle spoedeisende hulp. Sharpe helpt dr. Agnes Kao met het stellen van een hartverscheurende diagnose. Reynolds weet iets nieuws te ontdekken in zijn functie.

 9. 9. Disconnected

  27 april 2021 (43 minuten)

  Max wil dat iedereen in het ziekenhuis gratis toegang heeft tot het internet. Reynolds behandelt een jong meisje met een schotwond. Sharpe heeft slecht nieuws voor een patiënt. Iggy wil aan zijn patiënt laten blijken hoe trots hij is, maar is bang dat hij hiermee te dichtbij komt.

 10. 10. Radical

  4 mei 2021 (43 minuten)

  Max duikt in het verleden van het ziekenhuis. Bloom en Reynolds behandelen een patiënt die net is gescheiden van zijn vrouw en nu een relatie heeft met drie anderen. Sharpe besluit haar gefrustreerde tienernichtje strenger aan te pakken. Iggy probeert met een patiënt te praten die wanhopig een maagverkleining wil ondergaan.

 11. 11. Pressure Drop

  11 mei 2021 (43 minuten)

  Max brengt ingrijpende veranderingen aan in het ziekenhuis op het gebied van duurzaamheid. Bloom komt terug van vakantie. Reynolds behandelt een jonge patiënt met een levensbedreigende zonnesteek.

 12. 12. Things Fall Apart

  18 mei 2021 (43 minuten)

  Een gesprongen leiding zorgt voor chaos op de afdeling spoedeisende hulp. Iggy geeft advies aan twee gespannen ouders over hun kind. Gwen en Calvin hebben verschrikkelijk nieuws voor Max.

 13. 13. Fight Time

  1 juni 2021 (43 minuten)

  Mina krijgt hulp aangeboden van Sharpe, maar zit hier niet op te wachten. Max staat voor een moeilijke beslissing over Luna. Bloom en Casey behandelen een patiënt die al zijn hele leven een groot geheim met zich meedraagt. Reynolds behandelt een jonge harttransplantatiepatiënt met bizarre symptomen.

 14. 14. Death Begins in Radiology

  8 juni 2021 (43 minuten)

  Reynolds krijgt een verbazingwekkend aanbod. Max is zijn trouwring kwijt en doorzoekt het hele ziekenhuis. Iggy besluit om niet meer voor zijn problemen weg te lopen. Bloom krijgt ingrijpend nieuws over Leyla te horen.

 15. Aflevering 15

  8 juni 2021 (43 minuten)

 16. Aflevering 16

  15 juni 2021 (43 minuten)

 17. Aflevering 17

  22 juni 2021 (43 minuten)

 18. Aflevering 18

  29 juni 2021 (43 minuten)

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.