• 144.953 films
 • 7.305 series
 • 22.120 seizoenen
 • 498.551 acteurs
 • 313.528 gebruikers
 • 8.303.787 stemmen
Avatar
 
banner banner

Batwoman - Seizoen 1 (2019-2020)

3,00 9 stemmen

Show titel: Batwoman

IMDb beoordeling: 3,4 (40.218)

Afleveringen: 20

Speelduur: 14 uur

Ontwikkeld door: Caroline Dries en Greg Berlanti

Met: Ruby Rose, Meagan Tandy en Camrus Johnson

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: zondag 6 oktober 2019

Eerst uitgezonden op: The CW (Verenigde Staten)

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Batwoman

Kate Kane is gewapend met een passie voor sociale rechtvaardigheid en een flair haar directheid. Ze stijgt op in de straten van Gotham als Batwoman, een lesbische en goed getrainde straatjager die klaar is om de criminele heropleving van de falende stad uit te wissen. Maar noem haar nog geen held. In een stad die wanhopig op zoek is naar een redder, moet Kate haar eigen demonen overwinnen voordat ze de roep om het Gotham-symbool van hoop te zijn, kan omhelzen.

Afleveringen Seizoen 1 (2019-2020)

 1. 1. Pilot

  6 oktober 2019 (42 minuten)

  Na jaren van training keert Kate Kane terug naar Gotham om lid te worden van haar vader Jacob's beveiligingsteam, de Crows. Batman verdween drie jaar geleden en Gotham begint zich nu pas aan te passen aan zijn afwezigheid. Wanneer de Wonderland Gang de ex van Kate ontvoert, ontdekt zij een geheim over haar neef Bruce die het leven van iedereen in Gotham zal veranderen.

 2. 2. The Rabbit Hole

  13 oktober 2019 (42 minuten)

  Vechtend tegen Alice en de Wonderland Gang, wordt Kate Kane nog steeds achtervolgd door de dood van haar zus 15 jaar geleden. Terwijl de stad hoop blijft houden dat Batman teruggekeerd is, doen Jacob Kane en de Crows er alles aan om de Wonderland Gang te stoppen. Kate blijft kijken naar Bruce Wayne's nalatenschap voor begeleiding en betrekt Luke Fox bij haar heldendaden als Batwoman. Sophie en Kate worden gedwongen om samen te werken, terwijl Mary in het vizier van Alice komt te staan.

 3. 3. Down, Down, Down

  20 oktober 2019 (42 minuten)

  Terwijl Alice haar zinnen zet op Jacob en Catherine, blijft ze Kate bespotten met een geheim en wacht Gotham ongeduldig op de volgende verschijning van de Bat. Kate krijgt bezoek van Tommy Elliot, die eindelijk zijn droom om rijker te zijn dan Bruce Wayne heeft verwezenlijkt en een feest geeft zodat heel Gotham zijn succes kan vieren. Mary krijgt onverwacht een nieuwe BFF als Sophie de opdracht krijgt haar te beschermen. Kate en Luke werken samen om te achterhalen wie een gevaarlijk wapen uit Batman's arsenaal gestolen heeft. Wanneer Batwoman een nieuw vijand tegenkomt, realiseert Kate zich dat ze de cape moet opgeven of haar rol als Gothams nieuwe hoop moet omarmen.

 4. 4. Who Are You?

  27 oktober 2019 (42 minuten)

  Een nieuwe schurk met een oog voor alles wat glinstert duikt op in de stad. Kate probeert een evenwicht te vinden tussen haar persoonlijke leven en haar nieuwe rol als Gothams beschermer. Catherine heeft een ongemakkelijke ontmoeting met Alice, die de familie Kane altijd een stap voor lijkt te zijn. Batwoman brengt Mary een bezoek om een gunst te vragen, terwijl Jacob en Sophie onderzoeken wie er achter hun gevangene aan zat. Luke blijft Batwoman's arsenaal verfijnen en ontdekt dat de nieuwe schurk meer sinistere plannen heeft dan glimmende voorwerpen stelen.

 5. 5. Mine Is a Long and Sad Tale

  3 november 2019 (42 minuten)

  Alice laat Kate zien wat haar overkwam in de dagen na het ongeluk, terwijl Jacob en Sophie hen proberen op te sporen. Mary heeft ruzie met Catherine, waardoor ze op zoek gaat naar Kate in Wayne Tower. Ze wordt echter ongewenst gezelschap voor Luke.

 6. 6. I'll Be Judge, I'll Be Jury

  10 november 2019 (42 minuten)

  Een verontrustende dood doet Gotham wankelen en de stad kijkt naar hun nieuwe held voor hulp. Luke neemt Kate in vertrouwen, terwijl Sophie om een speciale opdracht vraagt aan Jacob. Alice zet haar snode plan tegen de Kanes voort, waarin Catherine een groot deel uitmaakt. Batwoman brengt weer een bezoek aan Mary.

 7. 7. Tell Me the Truth

  17 november 2019 (42 minuten)

  Kate en Sophie moeten zich verzoenen met hun verleden, terwijl Kate zich afvraagt hoeveel ze haar voormalige partner kan vertrouwen. Kate en Luke hebben een ontmoeting met een oude vriend. Mary worstelt met het lot van de familie Kane, terwijl Catherine de hulp van Jacob inroept. Alice smeedt een nieuw snood plan, maar haar motieven zijn meer dan ze lijken.

 8. 8. A Mad Tea-Party

  1 december 2019 (42 minuten)

  Kate en Alice gaan door met hun zus/aartsvijand dans, terwijl Alice en Mouse hun meest kwaadaardige plan tot nu toe bedenken. Mary nodigt Kate uit voor een speciaal event ter ere van Catherine, en Jacob maakt een beslissing die Kate versteld doet staan.

 9. 9. Crisis on Infinite Earths: Part Two

  9 december 2019 (42 minuten)

  De groep gebruikt Rays uitvinding om nieuwe rekruten op te sporen die het multiversum kunnen redden. De Monitor stuurt Iris, Clark en Lois op zoek naar een mysterieuze Kryptoniaan, terwijl Kate en Kara op zoek gaan naar Bruce Wayne. Daarnaast wordt Sara uitgedaagd door Mia, ontdekt Rory een verborgen talent en keert Lex Luthor terug.

 10. 10. How Queer Everything Is Today!

  19 januari 2020 (42 minuten)

  Terwijl Gotham druk reageert op de ongemakkelijke ontmoeting van Batwoman. viert Alice haar ultieme wraak samen met Mouse. Een gesloopte Mary focust zich op Jacob's proces, terwijl Sophie bij iemand onverwachts advies zoekt over haar liefdesleven. Terwijl ze de nieuwste bedreiging voor Gotham aanpakken, geeft Luke prioriteit aan het beschermen van Batwomans geheim. Kate moet beslissen wat ze bereid is te doen om haar, en Batwomans identiteit te eren.

 11. 11. An Un-Birthday Present

  26 januari 2020 (42 minuten)

  Op de verjaardag van de zusjes Kane, krijgen Kate en Alice te maken met demonen uit het verleden. Ondertussen verschijnt er een onverwachte gast in Gotham.

 12. 12. Take Your Choice

  16 februari 2020 (42 minuten)

  Terwijl Kate tussen twee zussen wordt getrokken, moeten Luke en Mary de oorzaak vinden achter Beth's slopende hoofdpijn. Een bezoeker brengt goed nieuws aan Jacob, Sophie neemt haar nieuwe rol tot het uiterste en Alice doet een verwoestende ontdekking.

 13. 13. Drink Me

  23 februari 2020 (42 minuten)

  Een nieuwe schurk zet haar tanden in Gotham en The Hold Up heeft een grandioze opening. Sophie vraagt met tegenzin dat Batwoman afstand houdt, wetende dat hun interacties haar carrière in gevaar kan brengen.

 14. 14. Grinning from Ear to Ear

  8 maart 2020 (42 minuten)

  Batwoman en Luke zijn op het spoort van een schurk die zich richt op social media experts. Sophie krijgt een onverwacht bezoek van haar moeder en Mary biedt haar expertise aan om Kate te helpen. Jacob Kane wordt benaderd om een gunst te innen, terwijl Alice zich focust op nieuwe wraakplannen.

 15. 15. Off with Her Head

  15 maart 2020 (42 minuten)

  Meer van Alice' duistere verleden komt aan het licht wanneer Cartwright een gestoord verhaal deelt met Kate, terwijl Jacob op zoek gaat naar zijn eigenzinnige dochter. Mary en Luke volgen een spoor van Beths moordenaar.

 16. 16. Through the Looking-Glass

  22 maart 2020 (42 minuten)

  Kate begint aan haar instincten te twijfelen en Luke krijgt verontrustend nieuws. Alice zoekt de hulp van haar zus voor een speciale taak.

 17. 17. A Narrow Escape

  26 april 2020 (42 minuten)

  Batwoman komt voor een nieuwe uitdaging te staan wanneer een oude schurk opduikt en de heldhaftigheid van Gothams beste burgers op de proef stelt. De limieten van Alice worden getest.

 18. 18. If You Believe in Me, I'll Believe in You

  3 mei 2020 (42 minuten)

  Batwoman schakelt Luke en Julia in voor een undercovermissie, om een belangrijk item uit Bruce' arsenaal terug te krijgen. Terwijl Alice haar snode plannen blijft ontwikkelen binnen de muren van Arkham, krijgt ze onverwacht bezoek van Jacob Kane die haar hulp nodig heeft. Mary probeert zichzelf te bewijzen aan Kate. Terwijl Sophie dichter groeit met een collega, wordt Kate herenigd met een oude vlam.

 19. 19. A Secret Kept from All the Rest

  10 mei 2020 (42 minuten)

  Wanneer leden van Gothams elite beginnen te verdwijnen, gaan de Crows op zoek naar de nieuwste bedreiging voor de stad. Ondertussen wordt Kate verteerd door iemands verraad en begint ze de loyaliteit van iedereen om haar heen in twijfel te trekken, net als ze het het meest nodig heeft. Als Luke en Julia vermist raken, moet Batwoman vertrouwen op Mary en een voormalige vijand om haar reddingsmissie uit te voeren. Alice schakelt Tommy Elliot in om een ongrijpbaar item te bemachtigen, waar haar zus ook naar op zoek is.

 20. 20. O, Mouse!

  17 mei 2020 (42 minuten)

  Wanneer een van Gothams voormalige helden terugkeert om een oude rekening te vereffenen, bevinden zowel Batwoman als Jacob zich in de verdediging. Ondertussen ontdekt Alice eindelijk wat Batwoman kan verslaan, maar verliest ze haar greep over Mouse en Hush. Luke richt zich onmiddellijk op het vinden van een manier om Batwoman te beschermen tegen Alice en Mary heeft de kans om de zus te zijn die Kate altijd nodig heeft gehad. Nieuwe informatie komt boven en dwingt Julia om Sophie te waarschuwen voor de persoon die aan de touwtjes trekt. Wanneer Jacob weigert zich terug te trekken uit zijn oorlog tegen Batwoman, is Kate verscheurd door de keuzes van haar vader.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van DreamTech

DreamTech

 • 338 berichten
 • 500 stemmen

Deze serie bevalt mij prima nu 2 afleveringen gezien tot zover prima !


avatar van stinissen

stinissen (crew series)

 • 21167 berichten
 • 42210 stemmen

Ik vond het vreselijk zo zie je maar ieder zijn ding.


Waar kan ik Batwoman aflevering 9 streamen? Op deze manier kan ik crisis on infinite Earths niet kijken!


avatar van DreamTech

DreamTech

 • 338 berichten
 • 500 stemmen

Nou tot aflevering 8 vond ik Batwoman goed/leuk om te kijken, kijk ik aflevering 9 krijg ik ( crossover) een partij sukkels voor mijn kiezen uit andere series ( die ik dus normaal nooit zou kijken ) begrijp er dus zo en zo al geen hout van als dit verder gaat haak ik af ( geen dus ook even geen sterren want de serie is gelijk gedaald in mijn ervaring !!!


avatar van DreamTech

DreamTech

 • 338 berichten
 • 500 stemmen

SDaniel555_mm schreef:

Waar kan ik Batwoman aflevering 9 streamen? Op deze manier kan ik crisis on infinite Earths niet kijken!

nou die kan je maar beter niet kijken als je de serie Batwoman leuk vind aflevering 9 is een crossover van allemaal troep !!


Kelvin

 • 1 berichten
 • 0 stemmen

Waar kan de serie badwoman op bekijken? Niet op Netflix of andere streaming apps


avatar van Steentje_mm

Steentje_mm

 • 1 berichten
 • 0 stemmen

Hoe kan ik batwoman kijken, Ie dat het jullie is gelukt maar ik kan het nergens vinden. Wie oh wie kan me helpen


avatar van brawljeff

brawljeff

 • 2462 berichten
 • 2816 stemmen

Volgens mij is Batwoman nog door geen enkele zender of streamingdienst aangekocht in Nederland, dus voor nu nergens legaal Ik verwacht dat Netflix er nog wel mee komt over een tijdje.


avatar van brawljeff

brawljeff

 • 2462 berichten
 • 2816 stemmen

Batwoman Star Ruby Rose Exits Series Ahead of Season 2 | Variety

Tweede seizoen zal een andere hoofdrolspeler hebben.


Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.