• 9.379.342 stemmen

Dallas - Seizoen 3 (1979-1980)

Show titel: Dallas

Afleveringen: 25

Speelduur: 19 uur en 35 minuten

Ontwikkeld door: David Jacobs

Met: Larry Hagman, Patrick Duffy en Ken Kercheval

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Datum van release: vrijdag 21 september 1979

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Dallas

Dallas draaide voornamelijk om de levens van de leden van de familie Ewing. Jock Ewing en zijn vrouw Ellie Southworth woonden op de Southfork Ranch, de ranch die al decennia in de handen van de familie Southworth was. Het gezin bestond verder uit drie zonen, de onberekenbare J.R., de altijd brave Bobby en het zwarte schaap Gary. De vaste bezetting van het eerste seizoen bestond verder uit Bobby's vrouw en tevens de dochter van Jocks aartsvijand, Pamela Barnes, J.R.'s aan alcohol verslaafde vrouw Sue Ellen Shepard en de dochter van Gary, Lucy Ewing.

Afleveringen Seizoen 3 (1979-1980)

1. 1. Whatever Happened to Baby John?: Part 1

21 september 1979 (47 minuten)

Sue Ellen keert terug naar huis uit het ziekenhuis, maar is niet enthousiast voor het moederschap. De familie is bezorgd dat ze depressief zal worden.

2. 2. Whatever Happened to Baby John?: Part 2

28 september 1979 (47 minuten)

Jock wordt erin geluisd door een bedrieger. Bobby denkt dat Cliff John Ross heeft meegenomen en opent de jacht.

3. 3. The Silent Killer

5 oktober 1979 (47 minuten)

Sue Ellens moeder en haar roofdierachtige zus Kristin, komen op Southfork voor een bezoek aan baby John Ross, tot groot ongenoegen van Lucy.

4. 4. Secrets

12 oktober 1979 (47 minuten)

Pam blijft zich zorgen maken over de gezondheid van haar familie en de mogelijke effecten op John Ross en haar zwangerschap.

5. 5. The Kristin Affair

19 oktober 1979 (47 minuten)

J.R. kan zijn ogen niet afhouden van Sue-Ellens zus Kristin, dus geeft hij haar een baan bij Ewing Oil, en een verblijfplaats in het huisje van de Ewings.

6. 6. The Dove Hunt

26 oktober 1979 (47 minuten)

Door toedoen van drie oude vijanden uit zijn verleden, raken Jock en J.R. gewond door een sluipschutter.

7. 7. The Lost Child

2 november 1979 (47 minuten)

Sue Ellen is ontevreden over haar huwelijk met J.R. en zoekt psychiatrische hulp.

8. 8. Rodeo

9 november 1979 (47 minuten)

Het is Rodeodag voor de Ewings, en de familie werkt goed samen. Zowel Bobby als Ray tonen hun rijvaardigheden. In het restaurant raakt Sue Ellen geïnteresseerd in cowboy Dusty Farlow.

9. 9. Mastectomy: Part 1

16 november 1979 (47 minuten)

Sue Ellen heeft haar zoveelste ontmoeting met Dusty, die haar aanmoedigt om J.R. te verlaten. Miss Ellie ontvangt het vreselijke nieuws dat ze borstkanker heeft.

10. 10. Mastectomy: Part 2

16 november 1979 (47 minuten)

Miss Ellie's tumor is volledig verwijderd, samen met haar borst. Maar ze wordt depressief, uit angst dat ze Jock zal verliezen.

11. 11. The Heiress

23 november 1979 (47 minuten)

Het is Jock's verjaardag. J.R. zet een gevecht met Alan Bean in scène op het feestje. Miss Ellie worstelt nog steeds met haar eigenbeeld. Bobby onderzoekt het Aziatische project.

12. 12. Ellie Saves the Day

30 november 1979 (47 minuten)

Het boren in Azië komt in ernstige problemen als gevolg van een tyfoon, en de banken eisen hun geld terug. De Ewings zijn ontzet als ze ontdekken dat J.R. een hypotheek op Southfork genomen heeft. Onder de ranch bevinden zich echter substantiële oliereserves. Zal Miss Ellie het boren toelaten op Southfork om zo Ewing Oil te redden?

13. 13. Mother of the Year

14 december 1979 (47 minuten)

Pam komt nader tot baby John Ross. Sectie 40 op Southfork wordt stopgezet. Jock neemt de controle over het Aziatische gebied op zich en wil de huurcontracten verkopen.

14. 14. Return Engagements

20 december 1979 (47 minuten)

Het is Gary's verjaardag, en Miss Ellie mist hem vreselijk. Ze smeekt Lucy om Gary te vinden via Valene.

15. 15. Love and Marriage

21 december 1979 (47 minuten)

Pam gooit zichzelf op het werk. Ze heeft veel tijd met de baby doorgebracht ten koste van Bobby. J.R. bedenkt een plot om van Jock af te komen door Bobby weer op kantoor neer te zetten.

16. 16. Power Play

4 januari 1980 (47 minuten)

Lucy ziet Alan Beam in het geheim, maar hij is alleen geïnteresseerd in het geld van haar familie. Pam krijgt promotie op haar werk.

17. 17. Paternity Suit

11 januari 1980 (47 minuten)

Het is een vreselijke dag voor Cliff's campagne als zijn fondsen opdrogen. Sue Ellen ontmoet Dusty weer. Cliff maakt publiekelijk bekend dat hij de vader van John Ross is.

18. 18. Jenna's Return

18 januari 1980 (47 minuten)

Pam gaat voor werk naar Parijs, Bobby neemt haar mee naar de luchthaven en loopt Jenna Wade, zijn oude vriendin, tegen het lijf. Ze spenderen veel tijd samen en halen herinneringen op aan voorbije tijden.

19. 19. Sue Ellen's Choice

1 februari 1980 (47 minuten)

Bobby wil zijn huwelijk redden en vraagt om hulp, maar Pam denkt niet dat ze het kan. Ze voelt zich schuldig omdat ze geen kinderen kan hebben. Sue Ellen wil scheiden, maar J.R. zegt dat hij nooit zal toestaan dat ze John Ross meeneemt. Sue Ellen komt voor een moeilijke beslissing te staan, J.R. of Dusty.

20. 20. Second Thoughts

8 februari 1980 (47 minuten)

J.R. zet Alan Beam onder druk om zo snel mogelijk met Lucy te trouwen, maar Lucy heeft een nieuwe liefde. Cliff is ten einde raad, Bobby probeert hem te helpen, en Kristin voelt zich daardoor buitenspel gezet.

21. 21. Divorce - Ewing Style

15 februari 1980 (47 minuten)

Sue Ellens plan omtrent haar scheiding lijkt te werken, maar J.R. heeft zelf plannen gemaakt. Het onderzoek naar het lichaam op Ray's land is in volle gang.

22. 22. Jock's Trial: Part 1

22 februari 1980 (47 minuten)

Cliff leidt het onderzoek naar de mogelijke moord op Southfork en richt al zijn pijlen op de Ewings. Miss Ellie blijft de ontwikkelingen in het park bestrijden.

23. 23. Jock's Trial: Part 2

29 februari 1980 (47 minuten)

Jock komt op borgtocht vrij na alle aanklachten en ze huren een topadvocaat in. Miss Ellie maakt haar standpunt duidelijk aan Matt. Sue Ellen stort in na het nieuws van Dusty's dood, en grijpt weer naar de fles.

24. 24. The Wheeler Dealer

14 maart 1980 (47 minuten)

J.R. plukt de vruchten van de Aziatische velden en de leningen worden afbetaald, maar er is gevaar aan de horizon. Sue Ellen verliest zichzelf in een roes van alcohol.

25. 25. A House Divided

21 maart 1980 (47 minuten)

De kartelleden en J.R.'s bankier zijn financieel geruïneerd na de nationalisatie van de Aziatische velden. Seth Stone, een van de leden van het kartel, pleegt zelfmoord.

stinissen (crew series)

Dank je wel dasi voor het toevoegen van Seizoen 3 zou je ook de rest a.u.b. willen doen je verdiend mijn respect

stinissen (crew series)

Beste serie ooit met afstand.

avatar van alexspyforever

alexspyforever

stinissen schreef:

Beste serie ooit met afstand.

Je hoeft dat heus niet bij elk seizoen te gaan herhalen hoor, we weten ondertussen dat je een fan bent. Ik zal ook wel een aantal toevoegen ook al is het een serie waar ik nooit interesse voor heb gehad.

alexspyforever schreef:

Dank u dank u dank u