• 9.377.963 stemmen

The Order - Seizoen 1 (2019)

Show titel: The Order

Afleveringen: 10

Speelduur: 7 uur en 52 minuten

Ontwikkeld door: Shelley Eriksen en Dennis Heaton

Met: Jake Manley, Sarah Grey en Max Martini

Datum van release: donderdag 7 maart 2019

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Order

The Order volgt de eerstejaars Jack Morton, die zich aansluit bij een geheim fabelachtig gezelschap, genaamd The Order. Hier krijgt hij te maken met een wereld van magie, monsters en intriges. Wanneer Jack steeds dieper in deze wereld duikt, ontdekt hij duistere familiegeheimen en een ondergrondse strijd tussen de weerwolven en de duistere toverkracht. Jack ondergaat een magische en gevaarlijke reis om de waarheid boven tafel te halen, inclusief die van zichzelf.

Afleveringen Seizoen 1 (2019)

1. 1. Hell Week, Part One

7 maart 2019 (51 minuten)

Op de Belgrave Universiteit treedt Jack toe tot een geheim genootschap vol mysterie en magie. Al snel wordt de campus opgeschrikt door een reeks vreemde moorden.

2. 2. Hell Week, Part Two

7 maart 2019 (46 minuten)

Jacks opa vertelt zijn theorie over de aanvallen. Jack en Alyssa proberen de andere groentjes in de gaten te houden. In de tempel komt Jack een berucht persoon tegen.

3. 3. Introduction to Ethics, Part One

7 maart 2019 (49 minuten)

Jack komt erachter dat hij is geselecteerd voor een rivaliserend geheim genootschap. Later krijgt hij een les in magie en ontdekt hij dat elke spreuk een prijs heeft.

4. 4. Introduction to Ethics, Part Two

7 maart 2019 (42 minuten)

Jack stelt voor om met de Ridders samen te werken en Randall leert hem hoe hij zijn krachten moet gebruiken. Ondertussen neemt Edward Alyssa onder zijn hoede.

5. 5. Homecoming, Part One

7 maart 2019 (48 minuten)

De Ridders vragen Jack om de plannen van De Orde te saboteren, die zich voorbereidt op een gevaarlijke, duistere spreuk.

6. 6. Homecoming, Part Two

7 maart 2019 (45 minuten)

Terwijl De Orde op de campus achter weerwolven aan zit, vluchten Jack en Alyssa met de Necrofoon van Renee, een apparaat waarmee ze met de doden kunnen communiceren.

7. 7. Undeclared, Part One

7 maart 2019 (47 minuten)

Alyssa confronteert Jack met zijn geheim. Rectrice Vera vraagt Edward naar het Vade Maecum en wil dat Gabrielle op zoek gaat naar de waarheid.

8. 8. Undeclared, Part Two

7 maart 2019 (45 minuten)

Alyssa helpt de Ridders bij de zoektocht naar Randall en ontdekt een gestoord experiment van een arts. Edward krijgt bezoek van de vorige eigenaar van het Vade Maecum.

9. 9. Finals, Part One

7 maart 2019 (49 minuten)

De zeer ambitieuze Edward ligt in de clinch met Vera, waardoor Alyssa tussen twee vuren zit. Jacks contact met het Vade Maecum leidt tot een pijnlijke beproeving.

10. 10. Finals, Part Two

7 maart 2019 (50 minuten)

De Ridders willen Edwards plan dwarsbomen door zijn zoon te ontvoeren. Gabrielle en de esoterische adviseur ondervragen Lilith.

avatar van brawljeff

brawljeff

The Order is een nieuwe bovennatuurlijke serie van Netflix. Vanaf 7 maart is het volledige seizoen te zien.

avatar van clockwork72

tattoobob_mm

Ik ben benieuwd.

avatar van renzoroy_mm

renzoroy_mm

Is wel een leuke serie. Had wel iets meer diverse "monsters" verwacht. Ook dacht ik dat het om een mysterieuze soort van sekte/genootschap zou gaan waar je langzaam steeds meer over te weten komt, maar dat wordt helaas al vrij snel allemaal duidelijk gemaakt...

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Prima serie in de stijl van Grimm. Einde van de serie is ook erg goed. Ben benieuwd of er nog een vervolg komt.

avatar van horizons

horizons

Tijdens eerste aflevering al gesnoozed...

avatar van renzoroy_mm

renzoroy_mm

Zojuist verlengd voor een 2e seizoen

avatar van pocalan

pocalan

Ik had gehoopt dat de serie zich vooral op de genootschap zou richten en op vrijmetselarij. Maar het ging helaas een andere toer op. Het is net alsof de makers niets wisten te vertellen over de genootschap en er daarom maar wat wezens in gooiden. Echter als je dat kunt loslaten is het best een amusante serie. Ben nu net begonnen met het tweede seizoen en vind het nog steeds een geinige serie. Maar waarom hebben zoveel series en films tegenwoordig zo'n irritante piep. Mijn gevoelige oortjes kunnen er niet tegen en het versterkt mijn tinnitus.

avatar van Karst

Karst

Vermakelijke nonsens. De serie neemt zichzelf niet te serieus en iedere aflevering bevat de nodige humor. Daardoor was ik redelijk vergevingsgezind jegens de veelvuldige plotgaten. Voldoende tempo en het ziet er heel redelijk uit allemaal. Ook niet te lang. Op naar seizoen twee.