• 9.370.277 stemmen

Toontje_mm

Mot geen Amazon.

avatar van walnuts

walnuts

Ziggo gaat de HBO catalogus aanbieden per 1 januari 2017.

ZAP!

Weet iemand hoe het zit met Showtime in Nederland? Is dat hier 'verkrijgbaar'? Ik vraag het i.v.m. de nieuwe Twin Peaks serie.

Niet allemaal tegelijk!

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Showtime in andere landen:

Showtime heeft nog een aantal zenders in andere landen. Zo hebben ze 3 betaalzenders in

Australië (Showtime, Showtime 2 (Showtime met een vertraging van twee uur) en Showtime

Greats), een betaalzender in Arabische landen (Showtime Arabia), een digitale betaalzender

in Scandinavië (Showtime Scandinavia), één kanaal in Spanje (Showtime Extreme) en een

digitaal filmkanaal in Turkije (zit in pakket van Digiturk).

Nederland wordt zoals je kan lezen vooralsnog niet genoemd.

Thanks!

Ik geloof dat Dexter ook van Showtime was en dat kwam gewoon op Nederland 3 (NPO3), en later ook op 13th Street (dat nu van de kabel is), dus daar hoop ik dan maar op.

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Ik hoop met jou mee.