menu

Overig / Televisie / Masterplan

zoeken in:
geronimo
Net "uit nieuwsgierigheid" dit nieuwe programma op Yorin gekeken, maar vond 't allemaal maar wazig. Jullie?

avatar van Phooze
Ik heb niet gekeken, wat was het idee van dat programma? Ik heb er volgens mij wel reclame van gezien.

avatar van jester
Het idee is dat je als deelnemer de opdrachten van de Master volgt. Je moet 7 opdrachten voldoen, en dan kun je een ton verdienen. De Master probeert je in die opdrachten voor dillema's te plaatsen op basis van jouw zwakke punten. Dat kunnen vergaande opdrachten zijn, zoals verkoopje huis, of verbreek je relatie. Weiger je een opdracht, of slaag je niet, dan is het spel afgelopen.

Ik heb het gezien, mede op basis van een recensie in het AD. Goed gemaakt (sterk om Peter Tuinman te nemen als "verteller"), het is alleen een volledig nieuw concept, waar je nog aan moet wennen. Je hebt als kijker nog weinig houvast. Wat is echt en wat is in scene gezet? Bijvoorbeeld de boze bewoners en de politie die er bij wordt geroepen.

Voor mij smaakte het wel naar meer, ik denk wel dat ik het ga volgen.

avatar van Phooze
jester schreef:

Dat kunnen vergaande opdrachten zijn, zoals verkoopje huis, of verbreek je relatie. Weiger je een opdracht, of slaag je niet, dan is het spel afgelopen.
Wat mensen allemaal niet doen voor geld

avatar van kos
kos
Aapjes kijken

avatar van jester
Phooze schreef:
(quote)
Wat mensen allemaal niet doen voor geld

Of niet, dat is de keuze.

avatar van jester
Zijn er nog MM'ers die dit volgen, of ben ik de enige (wat me, gezien de kijcijfers, niet zou verbazen ).

avatar van BoordAppel
Ik heb een klein stukje gezien en het was al meteen duidelijk dat Peter Tuinman dr geen zin in had, wat een onzin die stukjes zeg. Ook lijkt het eigenlijke programma in scene gezet.

avatar van jassonn
jester schreef:


Voor mij smaakte het wel naar meer, ik denk wel dat ik het ga volgen.

Ik weet niet of dat gaat lukken,aangezien het programma (net zoals Sterrenbeurs)gigantisch geflopt is.

avatar van jester
Ze hadden inderdaad 3 afleveringen per week gepland, inmiddels is er één van geschrapt. Op zich vind ik het vreemd dat je dat na twee afleveringen al besluit, doet me een beetje denken aan paniekvoetbal.
Ik zou het wel jammer vinden als ze ermee zouden stoppen, want ik vind het een interessant concept

Bij dat concept hoort inderdaad ook dat er wat in scene gezet wordt, anders zou het concept niet werken. De vraag voor de deelnemers is natuurlijk wel wat er wel en wat er niet in scene is gezet, wat is echt en wat is masterplan.

Verder vind ik de rol van Peter Tuinman juist wel overtuigend. Ik vind hem hier natuurlijker dan in bv die geheime dienst-serie (ik ben de naam even kwijt).

Gast
geplaatst: vandaag om 16:25 uur

geplaatst: vandaag om 16:25 uur

Let op: In verband met copyright is het op MovieMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.