• 9.373.625 stemmen

Genre: Komedie / Horror

Geregisseerd door: Travis Long

Met onder meer: Michael Swaim, Jacob Reed en Beck Bennett

Plot Kill Me Now

Een groep tieners uit een kleine stad hoopt hun verblijf in een afgelegen boshut door te brengen. In alle rust en met veel bier. Hun feestje wordt echter gruwelijk geruïneerd wanneer ze gestalkt worden door de gestoorde 'Driller Killer'.

avatar van tattoobob

tattoobob

Ik heb hem op de digitale plank liggen...maar de belabberde poster is niet bepaald een uitnodiging.

Wel goede IMDB score.

avatar van survivor-jm

survivor-jm

Superlatieven schieten tekort, maar dan in de negatieve zin. Met afstand de slechtst geacteerde "horrorfilm"die ik ooit gezien heb. @tattoobob: gewoon laten liggen joh

avatar van tattoobob

tattoobob

survivor-jm schreef:

Ik had al zo,n donkerbruin vermoeden

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Geslaagd! Travis Long levert een puike horrorcomedy af (script van Swaim, Cracked.com!) die het gebrek aan budget op de juiste manier omzeilt. Kill Me Now is een parodie op de 80's ''log-cabin-horror'' maar gelukkig wel met veel kennis en respect geschreven waardoor het niet de zoveelste goedkope steek onder water is richting de vele cult classics.

Fijne invulling van de cast, al moet de humor je wel écht liggen want ze blijven het tot het bittere einde proberen. Absoluut de moeite waard, echter hoef je het niet aan te zetten als je smacht naar een slasher of een evenwichtige mix. Leunt zwaar richting de comedy-kant en dat is een juiste keuze in dit geval.

avatar van biohazard

biohazard

Waardeloos

avatar van Elineloves

Elineloves

Niet zo erg als verwacht, maar ben ook niet positief. Domme personages (Moeten die acteurs echt tieners voorstellen?), tot daar aan toe.. maar als ze allemaal onuitstaanbaar zijn zoals in deze film, gaat je de zin wel over. Toegegeven sommige grappen zijn geslaagd, anderen totaal niet. Dat 'seks hebben met een kom yoghurt' gebeuren vind ik totaal niet grappig. Zuipen, schreeuwen, schelden, seksgrappen en oh ja, nog een paar kills. Het trage begin zorgde er bijna voor dat ik stopte met kijken, maar uiteindelijk toch door blijven kijken en daarna werd het gelukkig allemaal ietsje beter. Nog steeds niet goed, maar wel kijkbaar.

avatar van Noodless

Noodless

Zeer flauwe komische horrorfilm met vervelende personages en een paar oninteressante kills.
Het verhaal kent een heel chaotisch verloop en ongeveer in het midden van de plot wordt een gedrogeerd personage uit de hoed getoverd die even een andere wending aan het verhaal brengt.
Ook nadien gebeuren allerlei dingen waarbij de grens van belachelijkheid ruimschoots wordt overschreden. Neen, dit is niks voor mij. 1/10