• 9.373.540 stemmen

Geregisseerd door: Jason Friedberg en Aaron Seltzer

Met onder meer: Alex Ashbaugh en Joseph Julian Soria

Gesproken taal: Engels en Italiaans

Plot Superfast!

"They're going nowhere... fast."

Undercoveragent Paul White infiltreert in Vin Serento's bende van illegale straatracers die de straten van Los Angeles onveilig maken. De bende is van plan om misdaadbaas Juan Carlos de la Sol zijn geld te bemachtigen. Het plan van de bende is zowel gedurfd als belachelijk en zet de hele stad op zijn kop. Maar om met Vin Vincento's woorden te spreken: Het gaat niet om de auto die je bestuurt, het gaat om de bestuurder die de auto bestuurt.

Officer Lucas White

• 1909 stemmen

o nee he

avatar van lars-pixar

lars-pixar

Nee serieus, dit gaat te ver...

avatar van Kondoro

Kondoro

Weg wezen!

avatar van fritsy

fritsy

jep en heel fast.

avatar van Rhapsody

Rhapsody

Dit is beste FFOF film, de originele films zijn een flop.

avatar van lekkerhoor

lekkerhoor

Deze film is zó slecht dat die hartstikke leuk is!

avatar van starsky87

starsky87

Dolle pret als je van dit soort humor houd, voor mij niet weggelegd.

avatar van Elineloves

Elineloves

What can I say..... I'm guilty. Ik kan het nooit laten, ik moet dit soort films toch kijken.

Hoewel ik snap dat de verleiding er is kun je dit natuurlijk niet vergelijken met de f&f reeks. In deze parodie gaan ze nét even een stapje verder en zoeken ze een gevaarlijke grens op (zelfs voor de liefhebbers van dit soort films). Net op het moment dat je een lachje voelt opkomen wordt het te plat, te flauw of irritant voorspelbaar. Scènes als 'De taser', the cup song en "De eerste zoen" zijn ronduit vervelend. Eigenlijk zijn alle scènes daarna ook te slecht voor woorden, je bent sneller klaar als je benoemt welke wél leuk zijn. Nou, dat was bijvoorbeeld... Ehm... Tja... Uh...
Dus...

De muziek was wel leuk?
Helaas was dat niet voldoende om tot het einde te blijven kijken, al hebben we het aardig lang volgehouden.

avatar van Edie

Edie

Gewoon slecht.. Eigenlijk werkte geen enkele grap, verder echt bedoeld (hoop ik dan) voor een heel jong (12 jaar, ergens in die buurt..) publiek. Daarnaast duurde de film voor het gevoel gewoon véél te lang!..

avatar van Waku

Waku

Die trailer alleen al, te errug.....

avatar van Night's Watch

Night's Watch

Ik heb me hier eerlijk gezegd best mee vermaakt, we zochten een 'kort' en lichtzinnig filmpje voor bij de zaterdagmiddag biertjes en kwamen al snel bij deze film uit.

De ongelofelijk domme personages, de flauwe humor en de spot die met de f&f films gedreven wordt maakt dat deze film toch redelijk goed te doen is.

De film voldoet aan de verwachtingen die ik van te voren had, het niveau van daadwerkelijk alles was bedroevend slecht maar dat amuseerde juist. Deze film hoef ik zeker niet weer te zien, maar leuk om een keer gezien te hebben!

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Als je lekker stoned bent, lijkt mij deze film best prima.

avatar van Phantasm

Phantasm

SUPERFAST was deze film dus echt niet, hier en daar wat flauwe domme humor, een hele klein twee **.

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Slechte cast, zeer matig acteerwerk & een geschreven script die ik in het dagelijks leven zou

willen omschrijven als uitermate belabberd. Na het zien van de film ging de desbetreffende

schijf 'SUPERFAST' bij mij de prullenbak in.

Halve ster van mijn kant, meer kan ik er helaas niet van maken.

avatar van Chelsea94

Chelsea94

Slechte film, nergens heen grappig. Acteerwerk is slecht, maar bij een film van dit niveau kan je ook niet beter verwachten.

avatar van Noodless

Noodless

Hier en daar een glimlach, maar vaak heel erg flauw. Je moet er sowieso van houden, maar ik kan het toch niet laten om dit soort filmpjes als tussendoortje een kans te geven. Vaak tevergeefs. 3/10

avatar van Hansisan

Hansisan

Hoi. Ik heb deze komedie al 2 x gekeken terwijl ik zelf het drama/misdaad genre leuker vindt, maar deze film krijgt een voldoende van mij! Een parodie die of bij mensen aanslaat of gewoon niet. Zeer grappige stukjes in de film hoor.

avatar van krosnicky

krosnicky

Net wat ik verwacht had flauw na een tijd saai slecht geacteerd tijd verspilling maar ja dit soort films is meestal zo de 1 is al wat beter dan de ander zo vond ik vampire suck en superhero Movie beter en ben ik fan van de scary Movie reeks maar dit is weer 1 van de minder uit het Parodie Komedie Genre

avatar van rcuppen79

rcuppen79

Melige parodie op de populaire Fast & Furious-reeks. Ik had ook niet anders verwacht van een film die geregisseerd werd door Jason Friedberg en Aaron Seltzer. Deze twee waren eerder ook verantwoordelijk voor spoofs als Meet The Spartans, Date Movie, Epic Movie en Vampires Suck. Dan weet je als kijker al dat het niveau niet al te hoog ligt en de grappen vaak het pies-en-poep niveau niet ontstijgen. Superfast! is hierop geen uitzondering: vele grappen zijn vaak te melig voor woorden en ook niet bijster origineel. Toch vond ik de film nog best te pruimen! De films uit de Fast & Furious-reeks liggen mij nog vers in het geheugen, dus de meeste verwijzingen naar die films herkende ik wel. Superfast! gebruikt vooral veel scènes uit Fast & Furious 1, 4 en 5.

Het acteerwerk is van een bedenkelijk niveau: Dale Pavinski ziet eruit als de stunt double van Vin Diesel, maar acteert veel te houterig. Alex Ashbaugh als een parodie op Paul Walker is een stuk vermakelijker, terwijl de dames vooral dienen als beeldvulling. In de bijrollen vallen vooral Omar Chaparro en Dio Johnson op. Die eerste speelt met veel plezier een Mexicaanse drugsbaas, terwijl de tweede een nagenoeg perfecte imitatie weergeeft van Dwayne Johnson, de spierbundel uit Fast & Furious 5 t/m 7. Geen hoogstaande komedie, maar wanneer je in een melige bui bent en de film samen met een aantal vrienden bekijkt onder het genot van een aantal biertjes, is het best een vermakelijke film voor zolang hij duurt.

ik heb nog nooit zo'n waardeloze film gezien

dit was echt zonde van m"n tijd

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

Echt beneden alle peil dit.

Wat een wanproduct .

Het heeft wat acteurs de op de FF delen lijken ,,,hadden ze wat mee kunnen doen

Doen ze niet,en dat is jammer,

" foute " films als scary movie zijn vaak nog wel te doen ,,,ondanks of dankzij de wansmaak

Dit kun je overslaan.

avatar van Shadowed

Shadowed

Lol.

Niet gedacht dat Friedberg & Seltzer ooit nog leuk uit de hoek konden komen. Duidelijk een fan van parodiefilms, maar die vliegen vrijwel allemaal uit de bocht. Superfast is de eerste parodie die gewoon op 1 film mikt en daarom beter uit de hoek komt.

Geen random Avengers die door het beeld springen. Avatar die langs komt lopen. Titanics die zinken of Tinkerbell die langs komt vliegen. Deze is gewoon puur een parodie op Fast & Furious en daarom toch wel leuker. Vooral omdat het meer bij de feiten blijft en droger is.

De grappen zijn beter, droger en vlotter. Ze gaan vaak niet meer te lang door en de film zet zichzelf niet te groots op. In het verleden lieten Friedberg & Seltzer te veel random karakters door de film lopen die allemaal eindeloos ongrappig waren. Deze karakters zijn toch wel weer iets leuker.

Heb soms best moeten lachen eigenlijk. Niet altijd even leuk, maar veel vlotter dan de andere Friedberg & Seltzer films. Na een half uurtje begint er wel vermoeiing in te slaan. Maar de grappen blijven toch wel leuk. Niet snel verwacht eigenlijk. Maar ik denk dan ook dat dit de enige degelijke parodie is in het oeuvre van dit duo.

avatar van Chelsea94

Chelsea94

Was vergeten dat ik deze film al eens had gezien, jaren geleden. Is denk ik op Jack & Jill na, de minst grappige komedie die ik heb gezien.