• 9.375.067 stemmen

AE: Apocalypse Earth (2013)

Sciencefiction / Actie | 90 minuten

Genre: Sciencefiction / Actie

Geregisseerd door: Thunder Levin

Met onder meer: Richard Grieco, Adrian Paul en Bali Rodriguez

Plot AE: Apocalypse Earth

"The battle for mankind will not be on earth"

Een groepje mensen ontvlucht de Aarde en landt op een exotische planeet. Al snel doen ze de ontdekking dat de planeet bewoond wordt door kwaadaardige, buitenaardse wezens. De groep zal nu het gevecht met hen moeten aangaan om te overleven...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van ikkegoemikke

ikkegoemikke

Vreselijke SF. Het leek soms wel of de lokale film-amateurs club deze hadden in elkaar gestoken.

Wazig onsamenhangend verhaal, verschrikkelijk slecht acteerwerk , achterhaalde en vreselijk slechte SE's. Gouden les die ik hier uit heb geleerd : van nu af aan Asylum films mijden als de pest. Zelfs de opgeblazen ballonnen van Lea zagen er nep uit.

T'is zo een film om snel te vergeten. Zo snel zelfs, dat ik zelfs nu niet meer weet waarover ik aan het typen ben