• 9.370.024 stemmen

Geregisseerd door: Leigh Jason

Met onder meer: Kay Kyser, Ann Miller en Victor Moore

Plot Carolina Blues

"6 SWELL NEW SONG HITS!"

Bandleider Kay Kyser zou graag eens vakantie willen nemen, maar zijn agente Charlotte maakt een afspraak voor een optreden voor de arbeiders van een wapenfabriek. Een probleem werpt zich op wanneer één van zijn zangers ontslag neemt. De eigenaar van de fabriek komt met de oplossing; zijn dochter Julie kan ook zingen. Kay is tegen het idee om het meisje op te nemen in zijn band.

Zichzelf

Julie Carver

Phineas / Elliott / Hiriam / Horatio / Aunt Martha / Aunt Minerva Carver

Charlotte Barton

avatar van Dk2008

Dk2008

Kay Kyser nu bij Columbia. Ach ja gewoon cashen met Kyser. Hij was een enorme patriot die zich dan ook ten volste inzette om het moraal hoog te houden. Dit wist ik jaren geleden al toen ik Entertaining the Troops (Film, 1994) zag. Eigenlijk speelt hij zichzelf, mensen amuseren maar ook zorgen dat er zoveel mogelijk "bonds" gekocht worden. B-film muzikale komedie met Ann Miller. Flauwe humor, met o.a. een Kyser-dubbelganger en met herhalingen uit de eerste film maar met aanzienlijk minder sterke muziek. Maar voor die tijd had de film wel zijn nut. 2.0