Clear History (2013)
Met onder meer: Larry David, Eva Mendes en Kate Hudson
Bekijk via HBO Max
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Plot Clear History
"A story of wealth, fame, power... and this guy."
Hippie Nathan (Larry David), een voormalig marketeer, besluit na een flinke ruzie met zijn baas (Jon Hamm) alle aandelen van het bedrijf te verkopen. Op deze manier hoopt hij dat de onderneming miljarden misloopt nu het net succes lijkt te boeken met een elektrische auto.
Nathan Flomm / Rolly DaVore

SnakeDoc

jarno1975 (moderator series)

Macmanus
Curb.
Eigenlijk gewoon een wat langere aflevering. Dit keer is Larry David niet Larry David, maar toch ook weer wel, want hij is eigenlijk altijd zichzelf. Kunnen de niet liefhebbers vast problemen mee hebben. Maar voor de liefhebbers is dit een geinige aflevering met een lekker typisch Larry David amoreel einde. Ook wel eens fijn bij dit soort simpele komedies uit de states. Hebben meer dan eens een wijze les op het einde. Maar daar doet Larry gelukkig niet aan. Kabbelt lekker voort, nergens echt groots, maar als zoethouder voor een nieuwe Curb ep. prima te doen.
3 sterren.

wwelover
Met HBO, deze cast en de regisseur had ik wel iets meer van dit verwacht. Maar ja ik ben dan ook geen liefhebber van Larry David. Het verhaal was wel aardig, maar vond het te vaak inkakken en de humor sloeg niet altijd aan. Maar gelukkig was er nog Kate Hudson en ook natuurlijk Jon Hamm. Had wel iets meer Bill Hader verwacht. Had de film wel wat interessanter kunnen maken denk ik.

JT Chinaski
Inderdaad een soort van lange aflevering van Curb Your Enthusiasm, ik vond het heerlijk! Een aflevering van Curb Your Enthusiasm kan wat mij betreft niet lang genoeg duren en we zien Michael Keaton weer eens zijn Beetle Juice stem uit de kast halen .

nognooit
- 2038 stemmen
Eigenlijk is dit een milde, te lang durende en voorspelbare aflevering van Larry David's 'Curb Your Enthusiasm' tv-serie.
Diverse scenes duren te lang en de gehele film duurt eigenlijk ook te lang om naar de climax te komen. Vervolgens is de epiloog ook té lang en voegt weinig toe.
Het is alsof David als schrijver niet wist om te gaan met de langere speelduur die een speelfilm met zich mee brengt.
Jammer, want normaal staan David en zijn team garantie voor goede comedy en de film heeft een prima cast.

Movsin
Ge moet het maar bedenken, zo'n gekke historie.
Nu bepaald mislukt is het niet, want naast enkele grofheden, is er toch nu en dan plaats voor een echt grappig moment. Veel te danken aan (lawaaierige) komiek Larry David.
Complexloze ontspanning.

Bélon
Leuker dan ik van te voren dacht, had verwacht dat 1.5 uur Larry David wat te lang zou kunnen zijn maar verveelde helemaal niet.
Die BSOD op het dashboardscherm van die Howard die ermee ophield

gatygun
Geen geslaagde film.
Hoopte op een leuke comedy waar wat bekende in voor kwamen.
Echter was het een saai en langdradig geheel, waar humor ver te zoeken was.
2,5

sandokan-veld
Ik vond hem toch wel leuk. Zoals reeds opgemerkt eigenlijk anderhalf uur lang de typische 'cringeworthy' humor van Larry David als bekend van Curb Your Enthousiasm, waar ik eigenlijk niet eens een bijzonder grote fan van ben. Toch voldoende geslaagde scenes en een lekker lullig concept. Goed gecast ook, met Jon Hamm als slijmerige zakenman en Michael Keaton als gestoorde hillbilly ('Stumpo').

Haha. Ja ik moet me wel aansluiten bij de rest. Na de Alan Partridge film is dit eigenlijk een soort Curb your Enthousiasm film. Dezelfde humor, dialogen en awkward situaties.
Soms grappig, soms minder. Maar verveelt niet.

john mcclane 2
[/quote]
[quotDezelfde humor, dialogen en awkward situaties.
Soms grappig, soms minder. Maar verveelt niet.
helemaal mee eens kos , het brein achter seinfeld,en curb your.
voor als die laatste is een geniale comedy serie(aanrader)
larry david draagt de film.en het is een heerlijke manier van humor.
3,5 ster

Leuke film met sublieme cast met de opmerking dat Kate Hudson - IMDb steeds mooier word verder veel sterren zoals Michael Keaton - IMDb en andere bekenden gezichten.

area51
Het is inderdaad een lange Curb aflevering met andere namen , maar het kijkt wel lekker weg. Larry David neemt zich hier helemaal niet ernstig.Waar blijft de volgende Curb reeks trouwens.

blurp194
Onleuk.
Larry David probeert veel te veel Woody Allan na te doen. Allan's stijl ligt me al niet, maar dit naapen is het helemaal niet. Teveel 'zie mij eens leuk zijn' en 'zie mij eens interessante dialogen uitspreken' - maar in beide gevallen volstrekt mislukt. Miserabel slecht geacteerd en slechte regie, meer kan ik, er niet van maken.

Leno
Gezien een nieuwe seizoen van Curb maar op zich laat wachten, als het er überhaupt nog van komt, is dit een vermakelijk tussendoortje. Het niveau van de serie wordt zeker niet gehaald maar als de humor van David je ligt is het zeker de moeite waard. Lekker ongemakkelijk en altijd weer de deksel op de neus, wat dat betreft zeker verfrissend t.o.v. veel andere komedies.
De cast telt veel bekend gezichten, waarbij de ene bijrol wat geslaagder is van de andere.

Aardige film waarin een marketingman ontslag neemt, net voordat het bedrijf een doorbraak maakt. Een leuk verhaal dat ook wel goed in elkaar zit, ondanks iets te veel zij-plotjes waardoor het soms wat rommelig aandoet. Echter is de film zeker wel grappig en bevat een aantal lekker onzinnige dialogen.

fappie
- 2005 stemmen
Wel onderschat hoor. Al moet ik zeggen dat ik de serie waar iedereen hier over praat niet ken. Misschien dat ik daarom vind dat de film meer krediet verdient. Ik kon er in ieder geval om lachen. Lekker flauwe humor. 3,5 (met eventueel uitloop naar 4,0, :O wauwie zeg!)

Pip2020
Zo n man die de hele film door zichzelf graag hoort praten (ik kreeg Woody Allen vibes) Absoluut niet grappig, eerder zwaar irritant.

'Glory 100' in Rotterdam: vechters, gratis livestream, kaartverkoop en alle info op een rij

Stagevacature! Ben jij de bevlogen redactiestagiair die wij zoeken voor MovieMeter?

Videoland staat vol kijkcijferknallers: déze series worden nu het meest gestreamd

Déze zes aankomende bioscoopfilms verschijnen de komende maanden

De Nieuwe Wildernis
Documentaire, 2013