Jurassic Attack (2013)
Geregisseerd door: Anthony Fankhauser
Met onder meer: Corin Nemec, Vernon Wells en Gary Stretch
Gesproken taal: Frans en Engels
Plot Jurassic Attack
Na het volbrengen van een militaire missie stort een helikopter met een commando-eenheid neer in een afgelegen, tropische jungle. Het blijkt een verloren wereld te zijn die bevolkt wordt door dinosaurussen. De soldaten zullen een manier moeten vinden om uit de geïsoleerde vallei te geraken, voordat ze ten prooi vallen aan de prehistorische roofdieren.
Colonel Carter
Marquez
Soldier #2
Potter
*Thijs*
Ben erg benieuwd naar deze film. Gezien de films die deze regisseur al op zijn naam heeft staan moet dit een topper worden!
evert999
lol
mcdaktari
Dat is alweer een tijd geleden dat ik een film zag met zulke slechte special effects. En dan lees ik hier boven ook nog dat dit wel een topper moet worden?? Nou neem van mij aan dat het echt niet gaat gebeuren. Echt kinderlijk slecht. Anders kijk de trailer maar even dan ben je genoeg overtuigd alvoor je je tijd verknoeid aan deze overbodige flut film.
Dimarcus
Op basis van de trailer ga ik deze film dus niet kijken.
Special effects zijn echt heel slecht hopelijkword jurassic park 4 beter..
knusse stoel
Wel ouders, u kunt uw kinderen hier naar laten kijken als voorbereiding op de echte "Jurassic Park" met zijn vervolgen.
Slechte special effects, dus niemand die nachtmerries hiervan krijgt. Ik snap niet dat de dieren niet geloofwaardiger in beeld zijn gebracht qua bewegingen en het doodvallen. Het leek wel een kijkdoos.
Voor de oudere kijkertjes onder ons, sla deze maar over er zijn betere films om de tijd mee te vullen.
2* gaf ik voor deze film. Dat is dus een 4.
Robi
2* gaf ik voor deze film. Dat is dus een 4.
Hoe kan het dat je deze film eerst 5 sterren gaf en nu nog maar twee?
MantA1952
Deze film is geen enkele waardering waard. Dus 0.
Ongeloofwaardig verhaal, super slechte special effects, zeer waardeloze acteurs.
De dinosaurier films uit de zwart-wit films zijn vele malen beter.
LDvMegatron
Haha ik vraag me altijd af wie dit nou gaat kijken? Je weet van tevoren toch al wat voor film het is en er zijn betere alternatieven genoeg.
Hmmm nou ja misschien met een paar vrienden en een hoop bier is het wel leuk
Roberto2301
nog nooit zo een slechte film gezien animatie was wel zo slecht dat het wel plakplaatjes leken
houtworm
Wat een bagger, de helft heb ik gehaald eerder van verbazing als van de kwaliteit.
De special effects zijn met een oude XT gemaakt, met een 20 Mb harde schijf.
Zelfs met een kratje bier en wat vrienden niet aan te raden. 0.5 voor de moeite
mjk87 (moderator films)
Waarom is de vooral de vraag. Waarom zou je zoiets maken en waarom zou ik dit kijken? Dat tweede is nog wel verklaarbaar om meerdere redenen, dat eerste totaal niet.
De die hele titel slaat trouwens sowieso nergens op, aangezien de beestjes vanaf de komeetinslag daar al zijn geweest. Het Jura was 140 mln jaar geleden al afgelopen, daarna kwam het krijt. Dit heeft dus weinig daarmee te maken. Zij leven dus absoluut niet in het Jura, dus die titel is belachelijk. Bij Spielbergs film kon het doordat men een naam aan dat park gaf. maar ik dwaal af.
Niks geen opbouw, waardeloos acteerwerk (als ze praten kan het nog net, maar in hun mimiek, gebaren en gezichtsuitdrukkingen is het echt lachwekkend), de slechtste special effects sinds tijden, typisch domme gevalletjes, amateuristische vechtscènes, etc. etc.
Er zal ongetwijfeld een markt voor zijn, of mensen kopen een dvd zonder te weten wat ze nu eigenlijk gekocht hebben. 0,5*
weerwolf79
lol, deze film kan ik zelfs maken met me iphone.
Nee hoor dat gaat je niet lukken zo slecht lukt het zelfs met een iphone niet.
weerwolf79
Heb wel een slechte films gezien sommige zijn leuk maar deze helaas niet, de film niet eens afgekeken.
Phantasm
Zo slecht vond ik deze nou ook weer niet, leuk voor een keertje, oke, smaken verschillen.
Gluon
Dit is niet normaal
Heb me kapot gelachen hoe nep dit eruit zag
Jurassic Park (1993) zag er stukken realistischer uit
SnakeDoc
Normaal gesproken geef ik aan dit soort films standaard een 0,5, maar stiekem vond ik die Dino's best grappig. Heb me dus heel af en toe nog wel even vermaakt met die verschrikkelijke special-effects.
Voor de rest? Troep!
DDT
Man man man zo fake als in deze film heb ik het nog nooit gezien ze en dit voor een film uit 2013.Die dino's waren lijk er bij geplakt man man. 1 vd zwaktse films ooit
Zeriel
Deze film heeft een hoog Midden-Amerika gehalte, daar hebben ze patent op het maken van lachwekkend slecht films. De setting is Belize, Yucatan waar toen in de buurt (Merida) de asteroïde insloeg +/- 65 miljoen jaar terug, dat zal ze op een idee gebracht hebben.
De dino's in King Kong 1933 waren een stuk indrukwekkender dan deze dino-pulp-porno.

Netflix neemt binnenkort afscheid van de horrorfilm 'The Watchers'

Attack Force Z
Oorlog, 1981

Tunnel Rats
Actie / Oorlog, 2008
tyrannosaurus rexgekke wetenschapperdinosauruslost worldhelicopter crash