• 9.375.219 stemmen

Geregisseerd door: Anthony Fankhauser

Met onder meer: Corin Nemec, Vernon Wells en Gary Stretch

Gesproken taal: Frans en Engels

Plot Jurassic Attack

Na het volbrengen van een militaire missie stort een helikopter met een commando-eenheid neer in een afgelegen, tropische jungle. Het blijkt een verloren wereld te zijn die bevolkt wordt door dinosaurussen. De soldaten zullen een manier moeten vinden om uit de geïsoleerde vallei te geraken, voordat ze ten prooi vallen aan de prehistorische roofdieren.

Colonel Carter

Sarah Haldeman

Soldier #1

avatar van *Thijs*

*Thijs*

Ben erg benieuwd naar deze film. Gezien de films die deze regisseur al op zijn naam heeft staan moet dit een topper worden!

avatar van evert999

evert999

*Thijs* schreef:

lol

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Dat is alweer een tijd geleden dat ik een film zag met zulke slechte special effects. En dan lees ik hier boven ook nog dat dit wel een topper moet worden?? Nou neem van mij aan dat het echt niet gaat gebeuren. Echt kinderlijk slecht. Anders kijk de trailer maar even dan ben je genoeg overtuigd alvoor je je tijd verknoeid aan deze overbodige flut film.

YouTube - Jurassic Attack Trailer

avatar van stinissen

Dit kan eigenlijk niet meer anno 2013

avatar van Carlos Olivera

Carlos Olivera

Drama... vermijd het als je kan!

avatar van selfhealing

selfhealing

@Mcdaktari, sarcasme is jou onbekend?

avatar van *Thijs*

*Thijs*

selfhealing schreef:

@Mcdaktari, sarcasme is jou onbekend?

avatar van polord1

polord1

lol, deze film kan ik zelfs maken met me iphone.

avatar van Dirtdiver

• 20220 berichten

Ziet er goed uit!

avatar van Dimarcus

Dimarcus

Op basis van de trailer ga ik deze film dus niet kijken.

Special effects zijn echt heel slecht hopelijkword jurassic park 4 beter..

avatar van knusse stoel

knusse stoel

Wel ouders, u kunt uw kinderen hier naar laten kijken als voorbereiding op de echte "Jurassic Park" met zijn vervolgen.

Slechte special effects, dus niemand die nachtmerries hiervan krijgt. Ik snap niet dat de dieren niet geloofwaardiger in beeld zijn gebracht qua bewegingen en het doodvallen. Het leek wel een kijkdoos.

Voor de oudere kijkertjes onder ons, sla deze maar over er zijn betere films om de tijd mee te vullen.

2* gaf ik voor deze film. Dat is dus een 4.

avatar van Robi

Robi

knusse stoel schreef:

2* gaf ik voor deze film. Dat is dus een 4.

Hoe kan het dat je deze film eerst 5 sterren gaf en nu nog maar twee?

avatar van MantA1952

MantA1952

Deze film is geen enkele waardering waard. Dus 0.

Ongeloofwaardig verhaal, super slechte special effects, zeer waardeloze acteurs.

De dinosaurier films uit de zwart-wit films zijn vele malen beter.

avatar van LDvMegatron

LDvMegatron

Haha ik vraag me altijd af wie dit nou gaat kijken? Je weet van tevoren toch al wat voor film het is en er zijn betere alternatieven genoeg.

Hmmm nou ja misschien met een paar vrienden en een hoop bier is het wel leuk

nog nooit zo een slechte film gezien animatie was wel zo slecht dat het wel plakplaatjes leken

avatar van houtworm

houtworm

Wat een bagger, de helft heb ik gehaald eerder van verbazing als van de kwaliteit.

De special effects zijn met een oude XT gemaakt, met een 20 Mb harde schijf.

Zelfs met een kratje bier en wat vrienden niet aan te raden. 0.5 voor de moeite

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Waarom is de vooral de vraag. Waarom zou je zoiets maken en waarom zou ik dit kijken? Dat tweede is nog wel verklaarbaar om meerdere redenen, dat eerste totaal niet.

De die hele titel slaat trouwens sowieso nergens op, aangezien de beestjes vanaf de komeetinslag daar al zijn geweest. Het Jura was 140 mln jaar geleden al afgelopen, daarna kwam het krijt. Dit heeft dus weinig daarmee te maken. Zij leven dus absoluut niet in het Jura, dus die titel is belachelijk. Bij Spielbergs film kon het doordat men een naam aan dat park gaf. maar ik dwaal af.

Niks geen opbouw, waardeloos acteerwerk (als ze praten kan het nog net, maar in hun mimiek, gebaren en gezichtsuitdrukkingen is het echt lachwekkend), de slechtste special effects sinds tijden, typisch domme gevalletjes, amateuristische vechtscènes, etc. etc.

Er zal ongetwijfeld een markt voor zijn, of mensen kopen een dvd zonder te weten wat ze nu eigenlijk gekocht hebben. 0,5*

avatar van weerwolf79

weerwolf79

polord1 schreef:

lol, deze film kan ik zelfs maken met me iphone.

Nee hoor dat gaat je niet lukken zo slecht lukt het zelfs met een iphone niet.

avatar van weerwolf79

weerwolf79

Heb wel een slechte films gezien sommige zijn leuk maar deze helaas niet, de film niet eens afgekeken.

avatar van Phantasm

Phantasm

Zo slecht vond ik deze nou ook weer niet, leuk voor een keertje, oke, smaken verschillen.

avatar van raymonb

raymonb

hahaahahahahaaha die trailer hahahahaha kom niet meer bij

avatar van perreke

perreke

nog nooit zon slechte film gezien

wat een nep

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

Zonder dinosaurussen had dit best iets kunnen worden...

avatar van indigoriico

indigoriico

serieus...? bestaat er ook een "-2 sterren knop" ?

avatar van Gluon

Gluon

Dit is niet normaal

Heb me kapot gelachen hoe nep dit eruit zag

Jurassic Park (1993) zag er stukken realistischer uit

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Normaal gesproken geef ik aan dit soort films standaard een 0,5, maar stiekem vond ik die Dino's best grappig. Heb me dus heel af en toe nog wel even vermaakt met die verschrikkelijke special-effects.

Voor de rest? Troep!

avatar van Ghostdragon

Ghostdragon

Wat een ongelovelijke $%&# film dat ze dit nog durven maken!!

avatar van DDT

DDT

Man man man zo fake als in deze film heb ik het nog nooit gezien ze en dit voor een film uit 2013.Die dino's waren lijk er bij geplakt man man. 1 vd zwaktse films ooit

avatar van Zeriel

Zeriel

Deze film heeft een hoog Midden-Amerika gehalte, daar hebben ze patent op het maken van lachwekkend slecht films. De setting is Belize, Yucatan waar toen in de buurt (Merida) de asteroïde insloeg +/- 65 miljoen jaar terug, dat zal ze op een idee gebracht hebben.

De dino's in King Kong 1933 waren een stuk indrukwekkender dan deze dino-pulp-porno.