• 9.370.314 stemmen

The Thrill of a Kill (2011)

Horror | 85 minuten

Genre: Horror

Oorsprong: Noorwegen

Geregisseerd door: Lars-Erik Lie

Met onder meer: Kirsten Jakobsen, Arve Herman Tangen en Camilla Vestbø Losvik

Gesproken taal: Noors

Plot The Thrill of a Kill

Kimsy loopt weg van huis na opnieuw een grote ruzie met haar moeder te hebben gehad. Ze vlucht naar de bossen, waar ze vaker naartoe gaat om tot rust te komen. In de bossen ontmoet ze een behulpzame natuurfotograaf. Wat ze niet weet, is dat dit het begin is van de vreselijkste en bloederigste dag van haar leven.

Camilla (sister of Kimsy)

Kimsy and Camilla´s mom

The serial killer as a kid

The serial killer´s mom

avatar van Shaky

Shaky

De eerste met een stem op deze film? Dan geef ik ook een reactie:

Deze no-budget film van Noorse bodem is de eerste film van regisseur Lie en hij levert hier een aardig debuut mee binnen het genre. Natuurlijk is het nergens ook maar een beetje goed of spannend maar dat moet je ook niet verwachten van een film als deze. Pure bagger horror, met (poging tot) veel gore en onbekende 'first-time' acteurs.

De 'acteurs' doen het beter dan in het gros van dit soort films en er is zelfs een kleine poging gedaan een achtergrondverhaal voor de killer te verzinnen. Van dit type film moet je houden en ook echt alleen maar gaan zien als je liefhebber van het subgenre bent, mij viel de film in ieder geval reuze mee.

avatar van Pugsley

Pugsley

Recensie van Schokkend Nieuws staat hier

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Nope! Juist wel héél vet. Soms nogal knullig maar meestal met het hart op de juiste plek. Jong, ambitieus en zo blind als een paard. Lars-Erik Lie maakt enkele goede en uiteraard slechte keuzes. Opvallend vond ik de ernstige overbelichting, maar juist deze (bewuste) stijlkeuze brengt een surrealistische 'feel' met zich mee die wat mij betreft erg gepast is en fijn uitpakt.

Cult Movies Reviewed: The Thrill of a Kill (2011, Lars-Erik Lie) - dvd - cultmoviesreviewed.com

avatar van Boeikens

Boeikens

Zat ik stiekem met een Rovdyr in gedachten moest ik tot mijn spijt vaststellen dat deze me verre van dezelfde voldoening gaf.

De poging om er genoeg gore in te steken was een pluspunt maar de zeer zwakke FX en het om te huilen slechte acteerwerk hebben er voor mij een grote puinthoop van gemaakt.

avatar van ipman-99

ipman-99

"The Thrill Of A Kill Looks Like Troma." ...:T " !!!

Zieke bloederige 'chit' !!! "The Thrill Of A Kill" is een low low budget Horrorfilm die tal

van ziekelijke zaken op het scherm 'tovert' ! Dat dit een goedkope film geworden is, druipt ervan af.Je ziet het aan alles, het acteerwerk, camerawerk, ... (maar dat zijn juist de zaken die je hierin zoekt) ! Deze film kent het nodige bloedvergieten, sadistische ziekelijke spelletjes, verkrachting(en), ... ! Typisch zo'n film die zo slecht is dat hij (in mijn ogen) terug heerlijk werd en volop entertainment bracht, weliswaar op een ziekelijke manier.

avatar van RuudC

RuudC

porno voor necrofielen. Je ziet meer afgehakte ledematen dan dat je de killer in actie ziet. Deze film heeft een duidelijk gebrek aan actieve gore, maar scoort vrij goedkoop met dames in bikini's en artikelen uit de feestwinkel. Na de verkrachtingsscene vond ik het wel mooi geweest eigenlijk. Er valt niet heel veel te beleven, Het is een heel vreemde film. Alleen de backflashes vond ik wel grappig, vanwege de dronken ouders, maar het wordt alleen gebruikt om de moordenaar te verklaren. Vrij rommelig allemaal en de focus ligt op de verkeerde zaken.

avatar van blondiefilmfreak

blondiefilmfreak

Lekker ranzig werkje.chaotisch en voor je het weet is de film weer aan zijn eind.alleen voor de echte liefhebbers.