• 9.372.468 stemmen

Met onder meer: Rajeev Khandelwal, Soha Ali Khan en Mrinalini Sharma

Gesproken taal: Hindi

Plot Soundtrack

"What The F!"

Als Beethoven vandaag de dag zou leven zou hij een DJ zijn en dit zijn verhaal! Het gaat Raunak voor de wind in de miljoenenstad Mumbai. Niet alleen groeit hij uit tot de meest gevraagde DJ in het clubcircuit, ook trekt zijn muziek de aandacht van de meest vooraanstaande filmmakers. Maar het leven is onvoorspelbaar. Raunak gaat steeds slechter horen, wat een vernietigend effect heeft op zijn muziek. Maar Raunak wil en zal koste wat het kost muziek maken. Kan hij zijn emotionele reis terug naar de top voltooien? En zal hij het publiek kunnen horen wanneer zijn naam wordt uitgeroepen als hij het podium betreedt voor zijn laatste concert?

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Indiase remake van ´It's All Gone Pete Tong´. Ze zijn heel dicht bij het originele materiaal gebleven en hebben het toch in een typisch Indiaans sausje gegoten. Het levert een zeer aanstekelijke film op die het beste van de twee werelden samenbrengt en daadwerkelijk een nieuwe ervaring biedt. Verwacht dus vooral geen gezapige bollywood-dansjes, maar veel techno en videoclipachtige shots. Wat mij wel tegenstaat bij Indiase films in het algemeen is dat de mannelijke hoofdrolspelers eruitzien alsof ze alleen gecast zijn om mooi te zijn om dames naar de film te lokken.

avatar van Dreiecke

Dreiecke

Donkerwoud schreef:

is niet erg als je op MovieMeter leest in de reacties hoeveel punten gegeven worden voor het uberhaupt zien van een vrouw in de film?

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Dreiecke schreef:

Toch niet in het arthouse-circuit hoor. En dit is een beetje de arthouse van India. Pete Tong uit het origineel is alles behalve een poster boy en die zette destijds toch een leuke rol neer.